Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV:n Kottilat: La Liga ja Serie A jäämässä Valioliigan jalkoihin

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
HSTV:n Kottilat: La Liga ja Serie A jäämässä Valioliigan jalkoihin
HSTV:n Kottilat: La Liga ja Serie A jäämässä Valioliigan jalkoihin
Espanjan La Liga sekä Italian Serie A alkavat tällä viikolla. HSTV:n jalkapalloasiantuntijoiden Mika ja Santtu Kottilan mukaan Valioliiga on kuitenkin kesän aikana ottanut vieläkin tiukempaa niskalenkkiä kilpailevista liigoista taloudellisen ylivoimansa takia. Lisäksi Kottiloiden käsittelyssä muun muassa Mestarien liigan karsinnat ja Teemu Pukki.

Espanjan La Liga sekä Italian Serie A alkavat tällä viikolla ja siitäkös HSTV:n jalkapalloasiantuntijat Mika ja Santtu Kottila intoutuvat tiukkaan keskusteluun. Santun mielestä Valioliiga on kesän aikana ottanut vieläkin tiukempaa niskalenkkiä kilpailevista liigoista taloudellisen ylivoimansa takia. Espanjassa ja Italiassa on lisäksi Santun mielestä tyritty siinä, ettei avauskierrokselle ole aseteltu isoa ottelua, joka kaappaisi koko futismaailman huomion. Mika on osittain samaa mieltä ja harmittelee esimerkiksi Italian vetovoiman heikkenemistä.

Keskellä viikkoa pelataan monille eurooppalaisille seuroille elintärkeitä viimeisiä karsintaotteluja talven Mestareiden liigaan sekä Eurooppaliigaan. Torstain kamppailuissa on mielenkiintoinen suomalaisten kohtaaminen, kun liekeissä olevan Teemu Pukin Bröndby kohtaa Kreikan Panathinaikoksen, jossa läpimurtoa tekevä Robin Lod on esittänyt hyviä otteita.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!