Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Olympiaurheilijaa kosittiin taas, poikaystävän ovela tapa sai kiitosta: ”Vastaus olisi voinut olla kielteinen”

Olympiakultaa voittaneen Charlotte Dujardinin poikaystävällä oli yllään paita, jossa kysyttiin ”voimmeko mennä naimisiin nyt?”

Urheilu
 
TONY GENTILE / Reuters
Charlotte Dujardin juhli kultamitalia maanantaina.
Charlotte Dujardin juhli kultamitalia maanantaina. Kuva: TONY GENTILE / Reuters

Rion olympialaisista on kovaa vauhtia tulossa rakkauden kisat. Jo kolmea olympiaurheilijaa on kosittu kisojen aikana.

Viikko sitten Brasilian rugbymaajoukkueen valmennustiimiin kuuluva Marjorie Enya kosi joukkueen pelaajaa Isadora Cerulloa. Sunnuntaina kiinalainen uimahyppääjä He Zi vastasi myöntävästi poikaystävänsä kosintaan palkintojenjaossa.

Maanantaina oli kouluratsastaja Charlotte Dujardinin vuoro.

Britannian Dujardin voitti kouluratsastuksen yksilökilpailun olympiakultaa hevosensa Valegron kanssa. Dujardinin poikaystävä Dean Golding seurasi kilpailua katsomossa. Golding kosi Dujardinia taulostaulun alla olleen kyltin kanssa.

Goldingilla oli yllään paita, jossa luki ”voimmeko mennä naimisiin nyt?”.

Aluksi oli epäselvää, huomasiko olympiavoittaja poikaystävänsä kosintaa. Myöhemmin selvisi, että hän vastasi myöntävästi.

”Hän tietää jo, että vastaus on kyllä. Hän on jo kosinut minua, hän vain haluaa minun sanovan kyllä uudelleen”, Dujardin sanoi Daily Mailin mukaan.

Golding oli kosinut ensimmäisen kerran kahdeksan vuotta sitten. Dujardin vastasi silloinkin myöntävästi. Rion kouluratsastuksen yhteydessä tehty kosinta oli vain yritys saada Dujardin nopeammin alttarille.

Goldingin ovela tapa kosia sai kiitosta Dujardinin ystävältä.

”Oli häneltä fiksua laittaa kyltti tulostaululle. Voin kertoa, että jos hän olisi kysynyt sitä kasvotusten Charlottelta, vastaus olisi voinut olla kielteinen. Hevoset tulevat ensin”, Valegrosta osan omistava Carl Hester vitsaili.

Pariskunnalla on ollut myös vaikeammat aikansa. Dujardin voitti neljä vuotta sitten Lontoon olympialaisissa kaksi kultamitalia, mistä seurasi valtava mediamylläkkä.

Pari erosi tuolloin kolmeksi kuukaudeksi, mutta palasi lopulta takaisin yhteen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!