Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Miksi Taylor hävisi?

Urheilu
 
Esa Lilja

Törkeää! Tuomaripeliä! Mikä farssi!

Suunnilleen tämä oli Katie Taylorin kulmauksen reaktio, kun irlantilainen hävisi olympialaisten puolivälierässä Mira Potkoselle. Irlantilaiset antoivat ottelun jälkeen sapekkaita kommentteja medialle.

Suomalaisin silmin ottelu oli tasainen ja kova. Irlantilaisten reaktion ymmärtää, sillä tulos on sikäläisittäin valtava pettymys. Taylor on maan suosituimpia urheilijoita ja voittamaton vuodesta 2011 tähän kevääseen. Näin ei pitänyt käydä.

Taylor on tänä vuonna hävinnyt jo useamman kerran. Yksi syy voi olla taustoissa. Oma isä Pete, joka on valmentanut Tayloria 1990-luvun puolivälistä saakka, ei enää ole päävastuussa valmennuksesta. Myös nyrkkeilymaajoukkueen päävalmentaja on vaihtunut. Näiden muutosten vaikutuksia pohditaan nyt Irlannissa kiivaasti.

Joka tapauksessa Mira Potkosen kulmauksessa tiedetään, mitä tehdään. Valmentaja Maarit Teuronen sanoi jo ennen Rioon lähtöä, että täällä olevista 12 naisesta kuka tahansa voi voittaa. Muut ovat saaneet Tayloria kiinni.

Kaksikko Potkonen–Teuronen vaikuttaa määrätietoiselta, huumorintajuiselta ja kunnianhimoiselta. Se toi jo mitalin. Ja kun lajin ykkösnimi on kaadettu, nälkä vain kasvaa.

Mitalia varmasti kaipasi jo myös kotiyleisö ja muu Suomen kisajoukkue. Tulisiko keskiviikkona lisää? Silloin Potkosen lisäksi ottelee myös Petra Olli.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?