Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mitali karkasi Tuula Tenkaselta, suomalaispurjehtijalla ristiriitainen olo

Tuula Tenkasen taistelu ei riittänyt olympiamitaliin tiistaina.

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Martti Kainulainen
Tuula Tenkanen oli kohtuullisen tyytyväinen suoritukseensa Riossa.
Tuula Tenkanen oli kohtuullisen tyytyväinen suoritukseensa Riossa. Kuva: Martti Kainulainen

Jelena Leppänen

Suomen mitalitoivoihin kuuluneen Tuula Tenkasen vauhti ei riittänyt kärkisijoille tiistai-iltana Suomen aikaa purjehditussa Laser Radial -luokan mitalilähdössä.

Tenkanen oli jo ennen lähtöä haastavassa paikassa. Mitaleille nouseminen olisi vaatinut suomalaispurjehtijalta sijoittumista aivan kärkeen ja jonkun kärkipurjehtijan epäonnistumista.

Tenkanen oli hieman vaikeasti sujuneessa mitalilähdössä lopulta yhdeksäs. Tenkasen loppusijoitus oi reilun viikon kestäneen kisaurakan jälkeen viides, minkä on kirkkaasti suomalaispurjehtijoiden paras suoritus Riossa.

”Oli vähän vaikea lähtö. En ollut ihan oikeassa paikassa oikeaan aikaan”, Tenkanen sanoi ratkaisevan lähdön jälkeen Ylen haastattelussa.

Tenkasen mukaan hänellä oli sijoituksestaan kaksijakoiset tunnelmat.

”Harmittaa, ettei tullut mitalia, mutta ei voi oikein olla pettynyt viidenteen sijaan. Ei tullut nappisuoritusta, mutta oli ihan kohtuullista.”

Tiistain mitalilähdön voitti Iso-Britannian Alison Young. Kokonaispisteissä olympiakultaa juhli Hollannin Marit Bouwmeester ennen Irlannin Annalise Murphya. Pronssia vei Tanskan Anne-Marie Rindom.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!