Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suvi Mikkosen seuraava vastustaja sai nimensä salamurhaajalta

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
ISSEI KATO
Ruotsin Nikita Glasnovic (vas.) voitti Australian Caroline Martonin.
Ruotsin Nikita Glasnovic (vas.) voitti Australian Caroline Martonin. Kuva: ISSEI KATO

Jelena Leppänen

Rion olympialaisten taekwondoturnauksen 57-kiloisten sarjan puolivälieriin selvinnyt Suvi Mikkonen kohtaa kello 21 Suomen aikaa alkavassa ottelussa Ruotsin Nikita Glasnovicin.

21-vuotias ruotsalainen voitti ottelussaan Australian Caroline Martonin pistein 4–0. Aiemmin keskiviikkoiltapäivänä Mikkonen voitti Brasilian Julia Vasconcelos Dos Santosin 10–9.

Lontoon olympialaisissa 2012 viidenneksi sijoittunut 28-vuotias Mikkonen on Riossa yksi Suomen mitalitoivoista. Ensimmäisissä olympialaisissaan kilpaileva voitontahtoinen ruotsalainen ei tule kuitenkaan olemaan helppo vastus.

Isänsä valmentama Glasnovic on saanut etunimensä elokuvamaailman salamurhaajan mukaan. Glasnovicin isä rakastaa ranskalaisen ohjaajan Luc Bessonin elokuvia, joten hän päätti nimetä vuonna 1995 syntyneen tyttärensä Tyttö nimeltä Nikita -elokuvassa esiintyvän päähenkilön mukaan.

Bessonin luoma Nikita-hahmo työskentelee vuonna 1990 julkaistussa elokuvassa Ranskan valtion palkkamurhaajana.

”Pikkuveljeni Léon on myös saanut nimensä Luc Bessonin elokuvahahmon mukaan. Myös se hahmo on murhaaja. Besson on hieno ohjaaja, ja olen iloinen nimestäni. Se on siistiä”, Glasnovic kertoi Aftonbladetille kisojen alla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!