Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Näistä syistä brasilialaiset buuaavat

Urheilu
 
HS

Yksi Brasilian päälehdistä Folha de São Paulo eritteli kuusi syytä sille, miksi brasilialaiset buuaavat olympialaisissa.

1 Vastapuolelle buuaus. Brasilialaiset valitsevat puolensa silloinkin, kun oma maa ei pelaa. Suosikki voi myös vaihtua kesken ottelun ja siirtyä vastapuolelle. Se on osa draamaa, josta brasilialaiset nauttivat. Yleensä kannustetaan Argentiinan vastustajaa.

2 Ennakkosuosikille buuaus. Brasiliassa saatetaan buuata suosikille ja kannustaa altavastaajaa. Koripallon alkupeleissä brasilialaisyleisö kannusti Kroatiaa Espanjaa vastaan.

3 Venäläisille buuaus

dopingin vuoksi.

Venäläiset ovat saaneet poikkeuksellisen vihamielistä kohtelua isäntämaan kannattajilta.

4Poliitiset huutelut. Avajaisissa presidentti Michel Temer julisti kisat avatuksi vain yhdellä lauseella, koska tiesi, että buuaus alkaisi heti.

5 Isänmaalliset buuaukset. Ranskan seiväshyppytähti Renaud Lavillenie joutui näiden kohteeksi kahdesti, koska vertasi brasilialaisia vuoden 1936 kisojen natsiyleisöön. Toisaalta myös omalle joukkueelle voidaan buuata, jos suoritus ei miellytä.

6 Tuomariratkaisut. Esimerkiksi miesten 10 metrin uimahypyissä yleisö buuasi, koska tuomariston antamat pisteet olivat heidän mielestään liian alhaisia.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?