Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jarkko Niemisen salibandydebyytti siirtyy

Jarkko Nieminen kertoo odottaneensa liigadebyyttiä ”poikamaisella innolla”, mutta joutui nyt pettymään.

Urheilu
 

Uransa tennisammattilaisena vuosi sitten lopettaneen Jarkko Niemisen debyytti miesten salibandyliigassa siirtyy loukkaantumisen takia.

Nieminen teki viime keväänä hallitsevan mestarin Tampereen Classicin kanssa vuoden sopimuksen.

Magneettikuvauksessa ilmenneen kantapään kantakalvon voimakkaan tulehduksen takia Nieminen pelaa ensimmäisen ottelunsa aikaisintaan lokakuun puolivälissä, sillä edessä on useiden viikkojen lepo ja kuntoutus.

Näin Niemistä ei nähdä kentällä, kun Salibandyliiga alkaa syyskuun puolivälissä. Kauden avausottelussaan Classic kohtaa nousijajoukkue Lammin Salibandyn.

Nieminen kertoo odottaneensa liigadebyyttiä ”poikamaisella innolla”, mutta joutui nyt pettymään.

”Olen saanut viimeiset 20 vuotta porskuttaa ilman vakavia loukkaantumisia, rasitusvammoja tai pitkiä taukoja, mutta silti uutinen söi miestä”, Nieminen sanoo Classicin tiedotteessa.

”Vaikka olen aina urheilusta nauttinut, en muista, koska olisin viimeksi ollut yhtä innoissani ja motivoitunut kehittymään kuin viime aikoina olen ollut.”

Loukkaantumisesta huolimatta Nieminen on täysillä joukkueen mukana. Hän lähtee viikon päästä mukaan Latviaan turnausmatkalle.

Niemisen houkutteli salibandyyn Classicin toiminnanjohtaja Pasi Peltola ja päävalmentaja Petteri Nykky.

Nykky oli monena vuonna nähnyt Niemisen salibandyn pelaamista tennis- ja golfammattilaisten perinteisessä haasteottelussa. Siellä Nykky toimi golfarijoukkueen valmentajana, koska hän on myös meritoitunut golfvalmentaja.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!