Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

KOK:n puheenjohtaja Thomas Bach alkoi jo ylistää Rion olympialaisia, päättäjäiset vasta tulossa

Urheilu
 
MIKE BLAKE Reuters
KOK:n puheenjohtaja Thomas Bach seurasi miesten voimistelua yhdessä entisen huippuvoimistelijan Nadia Comanecin kanssa.
KOK:n puheenjohtaja Thomas Bach seurasi miesten voimistelua yhdessä entisen huippuvoimistelijan Nadia Comanecin kanssa. Kuva: MIKE BLAKE Reuters

Tuttu virsi alkaa kuulua, kun olympialaiset lähestyvät loppuaan.

Kansainvälisen olympiakomitean puheenjohtaja Thomas Bach sanoi lauantaina, että Rion ongelmalliset, taloudellisesti vaikeat ja tyhjillä stadioneilla urheillut olympialaiset ovat olleet ikoniset ja Brasilia on ollut loistava isäntä.

Bach sanoi, että hän olisi valmis antamaan olympiakisat uudelleen Riolle kaikesta kritiikistä huolimatta.

Tarina on tuttu. Yleensä aina KOK:n puheenjohtaja sanoo päättäjäisissä kyseisen kaupungin järjestäneen ”kaikkien aikojen” kisat. Kehujun tulva on tavallisesti yhtä vuolas kuin joenvirtaus.

Kv. olympiakomitean puheenjohtajan loppupuheenvuoroa odotetaan sunnuntaina, varsinkin, kun Rio de Janeiro sai reilusti moitteita poliittisista ja taloudellisista kriiseistään ennen kisoja ja tapahtuman aikana.

”Nämä ovat ikoniset olympialaiset monella tapaa”, Bach sanoi ja viittasi moniin maailmanennätyksiin ja Kosovon voittamaan kultamitaliin ensimmäisissä olympialaisissaan.

Bach jatkoi, että kansainvälinen olympiakomitea osoitti, että kisat on mahdollista järjestää myös maissa, jotka eivät ole kärjessä bruttokansantuotetilastossa.

On ollut olympialaisille eduksi nähdä sosiaalinen todellisuus Riossa, Bach sanoi. Kaupunki tunnetaan yhtä hyvin uimarannoistaan kuin väkivallasta ja valtavista elintasoeroista.

Rion olympialaiset päättyvät sunnuntaina, jolloin puheenjohtaja Bach pitää loppupuheensa.

Lähde: Reuters

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!