Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Venäjän olympiaurheilijan kova väite hävityn ottelun jälkeen: ”Liiton puheenjohtaja löi”

Venäläinen painija Inna Trazhukova kertoo, että häntä nöyryytettiin julkisesti.

Urheilu
 
Petri Seppä
TORU HANAI
Puolan Monika Michalik (vas) voitti Venäjän Inna Trazhukovan.
Puolan Monika Michalik (vas) voitti Venäjän Inna Trazhukovan. Kuva: TORU HANAI

Petri Seppä

Venäläinen painija Inna Trazhukova esitti kovan syytöksen perjantaina.

Trazhukova väitti, että Venäjän painiliiton puheenjohtaja, entinen huippupainija Mihail Mamiashvili olisi lyönyt häntä sen jälkeen, kun Trazhukova oli hävinnyt naisten 63 kilon sarjan pronssiottelussa puolalaiselle Monika Michalikille 3–6.

”Ottelun jälkeen juovuksissa ollut Mamiashvili tuli luokseni. Hän käytti kovaa kieltä ja löi minua kaksi kertaa kasvoihin. Kaikki tämä tapahtui silminnäkijöiden edessä”, Trazhukova sanoi venäläiselle urheilulehdelle Sport-Ekspressille.

”Kun olen päässyt takaisin Venäjälle, suunnittelen kirjoittavani raportin urheiluministeriölle. Minut nöyryytettiin julkisesti. Haluan sille lopun, ettei niin käy kenellekään muulle,” Trazhukova jatkoi.

Mamiashvili myöntää käyneensä Trazhukovan kanssa kovan keskustelun tappion jälkeen mutta kiistää jyrkästi lyöneensä painijaa.

Mamiashvilin mielestä Trazhukovalla oli puutteita asenteessa ja voitontahdossa.

”Inna esiintyi heikosti. Hän on urheilijana vastuussa tuloksesta. Kuvitellaan, että urheilija häviää, mutta hänestä huokuu yritys ja tahto. Sellaista urheilijaa on vaikea syyttää. Mutta ei urheilija saa istua 15 minuuttia häviönsä jälkeen katsomossa ja naureskella”, Mamiashvili jyrisi.

”Kävimme kovan keskustelun, ja äänenpainoni nousi, mutta en lyönyt. Mitä minun olisi pitänyt tehdä? Kiittää häntä turistimatkasta? En koskaan hyväksy sitä, että urheilijalla olisi oikeus tahdonpuutteeseen.”

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?