Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Olympiakomitea kiistää väitteet häiriökäyttäytymisestä – ”Tanskalaiset ovat virheellisesti luulleet suomalaisiksi”

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
DAMIR SAGOLJ REUTERS
Tanskan Mikkel Hansen (kesk.) juhli joukkuekavereidensa kanssa käsipallon olympiakultaa.
Tanskan Mikkel Hansen (kesk.) juhli joukkuekavereidensa kanssa käsipallon olympiakultaa. Kuva: DAMIR SAGOLJ REUTERS

Tanskan käsipallomaajoukkueen päävalmentaja Ulrik Wibek syytti Ekstra Bladetissa suomalaisia humalaisesta ja äänekkäästä juhlinnasta, joka häiritsi tanskalaisten nukkumista perjantaina pelatun välieräottelun jälkeisenä yönä.

”Uima-altaalla oli humalaisia suomalaisia, jotka juhlivat neljään asti aamulla. Onneksi vain yksi pelaajien huone on altaalle päin, mutta minä heräsin useita kertoja meteliin yöllä. Oli lähes mahdotonta nukkua, kun ne huusivat siellä”, Wibek vuodatti lehdelle.

Suomen olympiakomitea julkaisi sunnuntaina illalla tiedotteen, jossa se kiistää väitteen. Asia on tiedotteen mukaan selvitetty Suomen joukkueen apulaisjohtajan Leena Paavolaisen ja Tanskan joukkueen johtajan Morten Rodtwittin johdolla. Selvityksen mukaan suomalaiset eivät olleet mukana aiheuttamassa häiriötä.

”Suurin osa Suomen joukkueen jäsenistä on tapahtuma-aikaan ollut jo kotimaassa tai matkalla kotimaahan. Häiriökäyttäytymistä on kiistatta tapahtunut, mutta siihen syyllistyneet henkilöt ovat olleet muiden maiden joukkueiden jäseniä, joita tanskalaiset ovat virheellisesti luulleet suomalaisiksi. Allasta ovat kisapäivien aikana käyttäneet useiden maiden joukkueiden jäsenet, jotka asuvat allasta ympäröivissä taloissa”, olympiakomitean tiedotteessa kirjoitetaan.

Tanskan miesten käsipallomaajoukkue löi sunnuntaina illalla Suomen aikaa pelatussa olympiafinaalissa Ranskan 28–26.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!