Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Barcelona vahvisti maalivahtihankinnan – ei ole koskaan torjunut rangaistuspotkua

Urheilu
 
Dominic Ebenbichler / Reuters
Jasper Cillesen on pelannut Ajaxissa viisi vuotta.
Jasper Cillesen on pelannut Ajaxissa viisi vuotta. Kuva: Dominic Ebenbichler / Reuters

Jalkapallon Espanjan liigan hallitseva mestari Barcelona on löytänyt uuden maalivahdin Claudio Bravon tilalle.

Chilen maajoukkuevahti on siirtymässä Manchester Cityyn, ja hänen tilalleen tulee Ajaxissa pelaava Hollannin maajoukkuevahti Jasper Cillessen. Seura vahvisti asian torstaina.

Siirtohinta on 13 miljoonaa euroa, ja summa voi kasvaa kahdella miljoonalla. Sopimus on viisivuotinen, ja siinä on 60 miljoonan euron ulosostohinta.

Moni muistaa Cillessenin, 27, erityisesti vuoden 2014 MM-kisoista, jolloin hänet vaihdettiin puolivälierässä Tim Kruliin ennen rangaistuspotkukilpailua Costa Ricaa vastaan.

Syy oli yksinkertainen: Cillessen ei ollut koskaan torjunut yhtään rangaistuspotkua virallisessa ottelussa. Tilanne ei ole muuttunut, sillä Transfermarkt-sivuston mukaan Cillessenin uran saldo on 24 rangaistuspotkua ilman torjuntoja.

Barcelonassa Mestarien liigan torjuntavastuun kantanut saksalainen Marc-Andre ter Stegen sen sijaan on sivuston mukaan torjunut seitsemän yhteensä 32 rangaistuspotkusta, eli joka viidennen.

Juttua päivitetty 25.8. kello 13.50: Barcelona vahvisti Cillessenin hankinnan torstaina.

Michael Kooren / Reuters
Islannin Gylfi Sigurdsson laukoi rangaistuspotkun Hollannin maalia vartioineen Cillesenin ohi EM-karsintaottelussa viime syksynä.
Islannin Gylfi Sigurdsson laukoi rangaistuspotkun Hollannin maalia vartioineen Cillesenin ohi EM-karsintaottelussa viime syksynä.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!