Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Arsenalin ”työntekijän erokirje” leviää Twitterissä – protesti managerin puheille 600 työntekijän palkanmaksusta

Urheilu
 
Darren Staples / reuters
Arsene Wengerin puheet saivat aikaiksi erokirjeen, jonka aitoutta vahvasti epäillään.
Arsene Wengerin puheet saivat aikaiksi erokirjeen, jonka aitoutta vahvasti epäillään. Kuva: Darren Staples / reuters

Valioliigajoukkue Arsenalin fanimyymälän työntekijä irtisanoutui maanantaina protestina manageri Arsene Wengerin puheille lauantaisen ottelun jälkeen... Vai irtisanoutuiko sittenkään? Suurin osa seuran kannattajista uskoo, että Twitterissä julkaistu erokirje on väärennös.

Joka tapauksessa kirjeen kirjoittamisen syynä on Wengerin toteamus tasapeliin päättyneen Leicester-ottelun jälkeen, että Arsenal ei voi hankkia samaan tahtiin uusia pelaajia kuin kilpailijat, koska seuran pitää ensin hoitaa 600 työntekijän palkat.

”Arsenal Employee” -Twitter-tilille ilmaantui sunnuntaina ja maanantaina twiittejä, joissa Pohjois-Lontoon Finsbury Parkissa sijaitsevan myymälän työntekijäksi väittävä ilmoittaa irtisanoutuneensa ja toteaa ”erokirjeessään”, että hän ei ole enää seuran taakkana.

”600 työntekijän palkkojen maksamisen syyttäminen siitä, että ei osteta pelaajaa, on häpeällistä”, kirjeessä todetaan.

Lisäksi kirjeen kirjoittaja väittää, että hänen vuosipalkkansa on 14 040 puntaa (alle 18 000 euroa) ja että hän työskentelee 37,5 tuntia viikossa. ” Theo Walcott [Arsenalin pelaaja] ansaitsee kymmenkertaisesti – viikossa”, hän kirjoittaa.

Kirjeessä todetaan lisäksi ironisesti, että Arsenal voi ostaa lisää pelaajia nyt, kun seura säästää hänen palkkakustannuksensa.

Twitterissä julkaistun ”erokirjeen” perässä on useita twiittejä, joissa ei uskota kirjeen aitouteen. Useissa kommenteissa sanotaan kirjeen olevan epäuskottava, koska siinä on käytetty comic sans -kirjasimia.

Lisäksi Twitteriin on perustettu tili, jossa on julkaistu ”hyväksyntä irtisanomiselle”:

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?