Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rion lipunmyyntijupakassa uusia todisteita – poliisi tutki pidätetyn olympiapomon sähköposteja

Brasilian poliisin mukaan Patrick Hickey ja laittomasta lipunmyynnistä epäillyn yhtiön johtaja ovat keskustelleet sähköpostitse lippujen jälleenmyynnistä.

Urheilu
 
USA TODAY SPORTS
Viime viikolla pidätetty Patrick Hickey istuu tällä hetkellä vankilassa.
Viime viikolla pidätetty Patrick Hickey istuu tällä hetkellä vankilassa. Kuva: USA TODAY SPORTS

Brasilian poliisi kertoi tiistaina saaneensa uusia todisteita siitä, että kansainvälisen olympiakomitean johtokuntaan kuuluva Patrick Hickey on ollut mukana laittomassa olympialaislippujen jälleenmyyntikuviossa. Asiasta kertoo uutistoimisto Reuters.

Poliisi kertoi Rio de Janeirossa pidetyssä lehdistötilaisuudessa, että Hickey ja laittomasta lipunmyynnistä epäillyn THG Sports -yhtiön johtaja ovat olleet yhteydessä toisiinsa sähköpostitse. Poliisin mukaan sähköposteissa on keskusteltu lippujen laittomasta jälleenmyynnistä.

Vyyhtiin epäillään liittyvän myös rahanpesua. Poliisi kertoo tutkivansa parhaillaan asiaan liittyviä pankkiasiakirjoja.

Patrick Hickeyn epäillään luovuttaneen lainvastaisesti eteenpäin olympialippuja, joita on tämän jälkeen kaupiteltu ylihintaan.

Sekä Hickey että THG Sportsin johtaja Kevin Mallon on pidätetty. Hickey on siirtynyt tutkinnan ajaksi syrjään olympialaisiin liittyvistä tehtävistään.

THG Sports on kiistänyt väärinkäytökset. Hickey ja hänen asianajajansa eivät ole kommentoineet asiaa.

Myös kolmea Irlannin olympiakomitean jäsentä epäillään osallisuudesta lipunmyyntivyyhtiin, ja heidän passinsa takavarikoitiin sunnuntaina. Poliisi on kertonut jo aiemmin, että epäiltyinä on useita henkilöitä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!