Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Perparim Hetemaj ei ole Suomen joukkueessa Kosovoa vastaan: ”Kunnioitan hänen vaikeaa päätöstään”

Urheilu
 
Roni Rekomaa / Lehtikuva
Perparim Hetemaj on Suomen maajoukkueen avainpelaajia. Kuva vuodelta 2015 ottelusta Unkaria vastaan.
Perparim Hetemaj on Suomen maajoukkueen avainpelaajia. Kuva vuodelta 2015 ottelusta Unkaria vastaan. Kuva: Roni Rekomaa / Lehtikuva

Joukkue Saksaa ja Kosovoa vastaan

 Maalivahdit: Lukas Hradecky, Niki Mäenpää, Jesse Joronen

 Puolustajat: Jere Uronen, Kari Arkivuo, Albin Granlund, Niklas Moisander, Juhani Ojala, Paulus Arajuuri, Jukka Raitala, Janne Saksela, Markus Halsti

 Keskikenttä ja hyökkäys: Joni Kauko, Thomas Lam, Robin Lod, Roman Eremenko, Rasmus Schüller, Kasper Hämäläinen, Alexander Ring, Teemu Pukki, Joel Pohjanpalo, Eero Markkanen

Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Hans Backe julkisti keskiviikkona joukkueen, joka kohtaa ensin maaottelussa Saksan ja sen jälkeen MM-karsinta-avauksessa Kosovon.

Merkittävin poissaolija on Perparim Hetemaj, jonka valintaa synnyinmaansa Kosovon ja Suomen välillä on spekuloitu siitä saakka, kun Kosovo Suomen lohkoon sijoitettiin.

”Juttelin Perpan kanssa pari viikkoa sitten, ja hän sanoi, ettei halua pelata toista kotimaataan vastaan. Ymmärrän hänen tilanteensa, ja kunnioitan hänen vaikeaa päätöstään”, Backe kertoi maajoukkueen tiedotustilaisuudessa.

”Kosovo-pelin jälkeen juttelemme tulevaisuudesta, nyt puhuimme vain karsinta-avauksesta.”

Hetemaj’n lisäksi joukkueesta puuttuvat Joona Toivio, joka on sivussa solisluun murtuman takia ja keskikenttäpelaaja Tim Sparv, jolla on ongelmia polven kanssa. Kumpikin voi olla rivissä Ukraina-pelissä 12. marraskuuta.

Joukkueen ensikertalainen on IFK Mariehamnin Albin Granlund.

”Olen nähnyt monta hänen otteluaan, ja hänen työmääränsä on tehnyt minuun vaikutuksen”, Backe totesi.

Joukkuetta täydennetään myöhemmin tällä viikolla vielä yhdellä pelaajalla.

Suomi kohtaa Saksan Mönchengladbachissa keskiviikkona 31. elokuuta kello 21.45 Suomen aikaa. MM-karsinta-avaus Kosovoa vastaan pelataan Turussa maanantaina 5. syyskuuta kello 21.45.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!