Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Espoo United sai uuden toimitusjohtajan liikemaailmasta

Urheilu
 
Terhi Ylimäinen
Jussi Salonoja palkkasi Espoo Unitediin uuden toimitusjohtajan.
Jussi Salonoja palkkasi Espoo Unitediin uuden toimitusjohtajan. Kuva: Terhi Ylimäinen

Vasta perustettu espoolainen urheiluseura Espoo United alkaa saada rakenteitaan kuntoon. United palkkasi uudeksi toimitusjohtajakseen Olli Aron.

Aro tulee Unitediin Lassila&Tikanojan myyntijohtajan tehtävistä.

Unitedin ehkä näkyvin urheilu on jääkiekkoilu, kun seura pelaa Mestiksessä. Miesten koripallojoukkue kuuluu 1 divisioona A:han. Naisten jääkiekko ja koripallo pelaavat SM-tasolla.

”Yhtenä Espoo Unitedin päätavoitteista on rakentaa maan johtava nuorisourheilun organisaatio, jossa kasvaa tulevaisuuden espoolaisia huippu-urheilijoita parhaassa mahdollisessa valmennuksessa”, omistajiin kuuluva Jussi Salonoja sanoi seuran tiedotteessa.

”Haluamme rakentaa seuraa ja sen taustaorganisaatiota rauhassa, mutta luonnollisesti Espoo tarjoaa Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina myös kasvupotentiaalia ja määrätietoisella työllä Espoo Unitedilla on kaikki mahdollisuudet kasvaa yhdeksi maan parhaista urheiluseuroista niin edustusjoukkueiden liiketoiminnan ja urheilullisen menestyksen, kuin nuorten urheilijoiden kokonaisvaltaisen kehittämisenkin kautta mitattuna,” kommentoi toimitusjohtaja Olli Aro.

Aro aloittaa Untedissa 3. lokakuuta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!