Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HJK:lle helpotus: Voitottomien otteluiden sarja vihdoin poikki

Urheilu
 
Veikkausliigan huippuhetket 24.8.2016
Veikkausliigan huippuhetket 24.8.2016
HJK2PK-35 Vantaa0

Ehkä Klubin pitäisi pelata useammin vajaamiehisenä. Keskiviikkona joukkue heräsi Aapo Halmeen ulosajon jälkeen ja pelasi hyvää vastahyökkäyspeliä. Klubiin äskettäin palannut Ousman Jallow teki kaksi maalia Veikkausliigan jumbojoukkue PK-35 Vantaata vastaan.

Voitto katkaisi HJK:n viiden ottelun mittaisen voitottomien otteluiden sarjan, ja nosti joukkueen pisteen päähän sarjajohtaja IFK Mariehamnista, jolla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Se oli toinen voitto joukkueelle saman päivän aikana. Aiemmin päivällä Klubin kannattajat saivat päivän ensimmäisen voiton, kun seura julkisti tähtipelaaja Atomu Tanaka vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Mistä ottelun tulos ja käänteet kertoivat? Ensinnäkin siitä, miten huono joukkue PK-35 Vantaa on juuri nyt, ja toiseksi siitä, miten HJK sai vajaamiehisenä katsomoon näkyvän itseluottamuksen ja pelirohkeuden esiin.

Se näkyi Nnamdi Oduamadin harhautuksissa, Ousman Jallow’n röyhkeydessä maalipaikoissa ja maalivahti Thomas Dähnen huikeassa tuplatorjunnassa toisella puoliajalla.

Ottelu sai heti alussa HJK:n kannalta pahimman mahdollisen käänteen, kun toppari Halme pysäytti PK-35:n vastahyökkäyksen ja sai rikkeestään punaisen kortin. HJK:lla oli edessään tunnin puolustustaistelu.

Helpotusta tilanteeseen tuli jo muutaman minuutin päästä, kun PK-35 unohti hyökätessään puolustamiseen, mikä vapautti Nnamdi Oduamadin ja Ousman Jallow’n vastahyökkäykseen. Jallow laukoi pallon maaliin.

Klubiin palannut ja toista otteluaan Veikkausliigassa tällä kaudella pelannut Jallow suuteli nurmea maalin vieressä. Jallow oli voittanut heti kotiinpaluuottelussaan kannattajat puolelleen.

Toisen jakson alussa HJK pystyi hyvin lähtemään vastahyökkäyksiin kerta toisensa jälkeen alivoimasta huolimatta. 57. minuutilla HJK-kapteeni Sebastian Sorsa keskitti maalille Ousman Jallow’lle, jota Kim Raimi rikkoi rangaistusalueella. Erotuomari vihelsi pilkun ja Jallow laukoi illan toisensa maalin pilkulta.

Juhani Niiranen / HS
Ousman Jallow karkaa ja tekee HJK:n maalin.
Ousman Jallow karkaa ja tekee HJK:n maalin.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!