Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Veteraanitähti Federerin paluu tenniskentille menee tammikuulle

Urheilu
 
Gary Hershorn Reuters
Roger Federer pelasi viimeksi Wimbledonissa, jossa hän hävisi välierissä.
Roger Federer pelasi viimeksi Wimbledonissa, jossa hän hävisi välierissä. Kuva: Gary Hershorn Reuters

Sveitsiläisen Roger Federerin paluu tenniskentille ei onnistu enää tällä kaudella. Näin arveltiin, kun hän joutui jättämään olympialaiset väliin.

Nyt Federer suunnittelee vakavissaan hyppäämistä mukaan, kun Australian avoin turnaus käynnistyy tammikuussa. Federer pelaa todennäköisesti lämmittelynä Hopman cupin, jossa maajoukkueet kohtaavat toisensa mies- ja naisjoukkueilla.

Federerin polvi leikattiin aikaisemmin tänä vuonna ja se ärtyi pelatessa. Hän pystyi etenemään Wimbledonissa välieriin, jossa tuli tappio Kanadan Milos Raonicille. Wimbledonin jälkeen Federer ei ole pelannut yhtään kilpaottelua eikä myöskään pysty osallistumaan viikon kuluttua alkavaan US OPeniin.

”En näe paluuta jonkun loppuna, vaan se on jonkun alku, ja jota varten harjoittelen”, Federer, 35, sanoi. Hän pääsisi ikänsä puolesta jo veteraanisarjoihin, mutta ne pelit saavat vielä odottaa.

17 grand slam -turnausta voittanut veteraanitähti ei siis ole vielä lähelläkään lopettamista.

Feder puhui omasta tilanteestaan New Yorkissa, jossa julkaistiin uusi joukkuekilpailu Laver cup, jossa Eurooppa kohtaa muun maailman ensi vuoden syyskuussa Prahan O2-areenassa. Mallia on otettu golfin Ryder cupista, jossa Eurooppa kohtaa Amerikan.

Laver cupissa Federer on lupautunut pelaamaan Rafael Nadalin kanssa, ja muitakin pelaajia tulee mukaan.

”Voin mainiosti ja olen harjoitellut niin paljon kuin mahdollista vahvistaakseni reisilihaksia ja kroppaa”, Federer sanoi.

Tapahtuman kapteenit kuuluvat tennismaailman suuriin. Amerikkalainen John McEnroe vetää sitä ryhmää, joka tulee Atlantin tuolta puolen ja Ruotsin Björn Borg kipparoi Eurooppaa.

Lähde: Reuters

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!