Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HJK katkaisi vihdoin voitottomien otteluiden sarjansa

Urheilu
 
Veikkausliigan huippuhetket 24.8.2016
Veikkausliigan huippuhetket 24.8.2016
HJK2PK-35 Vantaa0

Ehkä Klubin pitäisi pelata useammin vajaamiehisenä. Keskiviikkona joukkue heräsi Aapo Halmeen ulosajon jälkeen ja pelasi hyvää vastahyökkäyspeliä. Klubiin äskettäin palannut Ousman Jallow teki kaksi maalia Veikkausliigan jumbojoukkuetta PK-35 Vantaata vastaan.

Voitto katkaisi HJK:n viiden voitottoman ottelun sarjan ja nosti joukkueen pisteen päähän sarjaa johtavasta IFK Mariehamnista, jolla on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

”Kolme pistettä oli minulle tärkeintä, koska emme ole voittaneet pitkään aikaan. Meillä on laatupelaajia ja hyvä valmennus. Teimme punaisen kortin jälkeenkin mitä piti ja saimme kolme pistettä”, Ousman Jallow kertoi.

Se oli toinen voitto joukkueelle saman päivän aikana. Aiemmin Klubin kannattajat saivat päivän ensimmäisen voiton, kun seura julkisti loukkaantuneen tähtipelaajan Atomu Tanakan jatkosopimuksen ensi kaudeksi.

Mistä ottelun tulos ja käänteet kertoivat? Ensinnäkin siitä, miten huono joukkue PK-35 Vantaa on juuri nyt, ja toiseksi siitä, miten HJK sai vajaamiehisenä katsomoon näkyvän itseluottamuksen ja pelirohkeuden esiin.

Se näkyi Nnamdi Oduamadin harhautuksissa, Ousman Jallow’n röyhkeydessä maalipaikoissa ja maalivahti Thomas Dähnen huikeassa tuplatorjunnassa toisella puoliajalla.

Ottelu sai heti alussa HJK:n kannalta pahimman mahdollisen käänteen, kun toppari Halme pysäytti PK-35:n vastahyökkäyksen ja sai punaisen kortin.

Helpotusta tuli jo muutaman minuutin päästä, kun PK-35 unohti hyökätessään puolustamiseen, mikä vapautti Oduamadin ja Jallow’n vastahyökkäykseen. Jallow laukoi pallon maaliin.

Klubiin palannut ja toista otteluaan Veikkausliigassa tällä kaudella pelannut Jallow suuteli nurmea.

”Saimme paljon itseluottamusta ensimmäisestä maalista ja uskoimme, että voimme tehdä lisääkin maaleja”, Jallow sanoi.

Toisen jakson alussa HJK pystyi hyvin lähtemään vastahyökkäyksiin kerta toisensa jälkeen alivoimasta huolimatta. 57. minuutilla HJK-kapteeni Sebastian Sorsa keskitti maalille Ousman Jallow’lle, jota Kim Raimi rikkoi. Erotuomari vihelsi pilkun, ja Jallow laukoi toisen maalinsa.

”Tunnen olevani kuin kotona. Tärkeintä on, että valmennusryhmä pitää minusta ja luottaa minuun. Toivon, että tämä jatkuu tällaisena”, Jallow sanoi.

Klubi jahtaa IFK Mariehamnin sarjajohtoa sunnuntaina Kuopion Palloseuraa vastaan kotona.

Juhani Niiranen / HS
Ousman Jallow karkaa ja tekee HJK:n maalin.
Ousman Jallow karkaa ja tekee HJK:n maalin.
Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?