Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaamea virhe vei Jokereilta voittomahdollisuuden, ruotsalainen Petersson ratkaisi

Urheilu
 
Ville-Veikko Kaakinen / HS
Chay Genoway tuli täksi kaudeksi Jokereihin Moskovan Spartakista.
Chay Genoway tuli täksi kaudeksi Jokereihin Moskovan Spartakista. Kuva: Ville-Veikko Kaakinen / HS

Toisessa ottelussa tuli Jokereille kauden ensimmäinen tappio jääkiekkoliiga KHL:ssä. Jokerit hävisi 2–3 pahaan virheeseen Sotšia vastaan puolityhjässä Bolshoi-areenassa.

Ruotsalainen Andre Petersson iski kaikki kolme Sotšin maalia. Varsinkin voittomaali ajassa 59.03 oli raskas. Jokerit hyökkääsi ja Michael Keränen menetti juniorityyliin kiekon Peterssonille, joka pääsi läpiajoon. Kiekko painui nätin ohjauksen jälkeen Ryan Zapolskin taakse.

Jokerien ykköspuolustaja Chay Genoway loukkasi jalkansa Sotšia vastaan. Genoway talutettiin kaukalosta, kun ottelua oli pelattu toisessa erässä noin 17.15.

Tilanne näytti vakavalta ja Genoway ontui pahasti. Jokerien onneksi Genoway palasi kaukaloon kolmannen erän alkuun.

Toisen erän loppuun mennessä Genoway oli ehtinyt tehdä Jokerien kavennuksen 2–1:een ja syöttää Pekka Jormakalle tasoituspaikan 2–2:een.

Jokerit aloitti kautensa Spartakia vastaan tiistaina ja torstaina joukkue kohtasi HK Sotšin vuoden 2014 olympiakaukalossa.

Genoway oli tehokas Spartakia vastaan ja sama tahti jatkui toisessakin kamppailussa.

Jos Genoway olisi loukkaantunut vakavasti, olisi se ollut suuri menetys Jokerien alakerralle ja varsinkin ylivoimapeliin.

Jokerien hyökkääjä Joey Hishon sai kovan tällin päähänsä laitataklauksesta, josta ei tullut edes jäähyä. Hishon oli täysin tokkurassa, kun hänet ohjattiin ulos kaukalosta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!