Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sanna Nuutinen nousi kolmanneksi Vihdin tuulenpuuskissa: ”Paremmalla puttipelillä olisin voittanut tämän”

Kolmas sija Euroopan haastajakiertueen kilpailussa vaati kovaa keskittymistä.

Urheilu
 

Sanna Nuutinen sijoittui parhaana isäntämaan golfaajana kolmanneksi Suomen merkittävimmässä naisten ammattilaiskilpailussa Vihdissä.

Nuutinen sivusi lauantaina Hill Side Golfin Valley-kentällä voimakkaassa tuulessa pelatulla päätöskierroksella päivän parasta tulosta 71 (par). Sen ansiosta hän nousi kymmenen sijaa.

Kolmas sija Euroopan haastajakiertueen kilpailussa vaati kovaa keskittymistä. Puuskittainen tuuli piti pelaajat varpaillaan koko päivän ajan.

Nuutinen päätyi tulokseen +2. Eroa voiton vieneeseen Malesian Ainil Bakariin tuli kaksi lyöntiä. Toiseksi sijoittui Itävallan Sarah Schober.

”Sai olla koko päivän todella skarppina mailavalintojen kanssa. Löin palloa todella hyvin tänään, se oli ehdoton vahvuuteni. Sitten kun oli vastatuulta, löin vähän rauhallisempia lyöntejä isommalla mailalla.”, Nuutinen sanoi tiedotteessa.

Kauden aiemmissa kiertueen kisoissa Nuutinen oli sijoittunut viisi kertaa kymmenen parhaan joukkoon, parhaimmillaan kolmanneksi ja neljänneksi.

”Kokonaisuudessaan haasteellinen päivä. Hyvällä lyömisellä pärjäsin sitten näinkin hyvin. Koko kilpailua kun ajattelee, niin pikkuisen paremmalla puttipelillä olisin voittanut tämän”, Nuutinen sanoi

Bakarin voitto ei tullut helpoimmalla kaavalla, sillä malesialainen pani pelin jännäksi viimeisen reiän tuplabogillaan.

Se antoi Schoberille (+1) sauman venyttää kilpailun ratkaisua uusintarei’ille, mutta hänen par-puttinsa 18. reiällä lipui hiuksenhienosti reiän ohi.

Voitto oli Bakarin ensimmäinen sitten vuoden 2013, jolloin hän juhli ykköstilaa Aasian-kiertueella.

”Edellisestä voitosta oli niin pitkä aika, etten edes muistanut, mitä palkintojenjaossa kuuluu sanoa”, Bakar nauroi.

Myös Anna Backman (+4) ja Oona Vartiainen (+5) ylsivät kymmenen parhaan joukkoon.

Kärkiryhmän kolmas pelaaja Oona Vartiainen ei saanut peliään kulkemaan missään vaiheessa päätöspäivää, vaan hänen tuloksekseen kirjattiin lopulta 78 lyöntiä.

”Harmittaa niin paljon, että naurattaa. Ei voi edes kiukutella. Peli sakkasi toisen kierroksen puolivälissä, enkä saanut sitä kulkemaan kunnolla enää sen jälkeen. Tiedän mistä se teknisesti johtuu, mutta en saanut sitä korjattua tuolla kentällä. Mutta jäi tästä kilpailusta silti paljon käteen. Ensimmäinen päivä oli esimerkiksi todella hyvä”, sanoi Vartiainen, joka pelaa seuraavaksi Saksassa naisten Euroopan-kiertueen kilpailussa.

Backman ei ollut seitsemänteen sijaan kovinkaan tyytyväinen.

”Pettynyt fiilis on tällä hetkellä. Ehkä tämä viikon päästä tuntuu jo paremmalta. Mutta kilpailun huono lopetus harmittaa”, 75 lyönnillä viimeisen kierroksen kiertänyt lukiolainen harmitteli.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!