Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Wayne Rooney jatkaa Englannin kapteenina ja ottaa kentällä haltuunsa kymppipaikan –  nuori haastaja jäi vielä kakkosmiehen rooliin

Englannin uusi valmentaja Sam Allardyce luottaa Manchester Unitedin tähtipelaajaan.

Urheilu
 
Andrew Couldridge / Reuters
Kapteeninnauha pysyy Manchester Unitedin Wayne Rooneyn käsivarressa sekä maa- että seurajoukkueessa.
Kapteeninnauha pysyy Manchester Unitedin Wayne Rooneyn käsivarressa sekä maa- että seurajoukkueessa. Kuva: Andrew Couldridge / Reuters

Manchester Unitedin kapteeni Wayne Rooney jatkaa myös Englannin maajoukkueen kapteenina maajoukkueen uuden valmentajan Sam Allardycen alaisuudessa. Allardyce valitsi Rooneyn kapteeniksi ja kertoi samalla, että maajoukkueessa Rooney pelaa niin sanottua kymppipaikkaa keskikentän yläpuolella ja varsinaisen hyökkääjän alapuolella.

Rooney pelaa samassa roolissa myös Jose Mourinhon valmentamassa seurajoukkueessaan.

Rooneyn pelipaikka saattaa olla huono uutinen etenkin Tottenhamin nuorelle Dele Allille, joka pelasi kymppipaikkaa jalkapallon EM-kisoissa Ranskassa.

Allardycen mukaan Rooneyn valinta kapteeniksi oli helppoa. Rooney on joukkueen kokenein pelaaja ja toiset kunnioittavat häntä, Allardyce perusteli The Guardianin mukaan.

Sen sijaan Rooneyn sijoittaminen kymppipaikalle oli vaikeampaa. Allardycen mukaan Dele Alli on pelannut erittäin hyvin sekä seura- että maajoukkueessa. Lisäksi tarjolla kympiksi on Evertonin Ross Barkley, jota Allardyce ei ainakaan vielä nostanut joukkueeseensa.

Allardyce sanoo arvostavansa sekä Allia että Barkelyta pelaajina, mutta ainakin tällä hetkellä Rooney on hänen ykkösvalintansa.

Englanti kohtaa maaottelussa Slovakian sunnuntaina 4. syyskuuta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?