Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Puputti vahvassa iskussa – Vimpeli eteni tyylikkäästi finaaleihin

Urheilu
 
Puputti vauhditti Vimpelin loppuotteluun
Puputti vauhditti Vimpelin loppuotteluun
Kouvolan Pallonlyöjät yritti sisukkaasti, mutta taipui suoraan kolmessa ottelussa.

Vimpelin Veto antoi vahvan näytön syyskunnostaan ja eteni taas kerran miesten Superpesiksen loppuottelusarjaan. Henri Puputti ja Matias Rinta-aho kuuluivat alkuillan hahmoihin tiistaina Saarikentällä, kun Vimpeli kukisti Kouvolan Pallonlyöjät 2–0. Jaksot päättyivät kolmannessa välieräottelussa 6–5 ja 13–2.

Tulos merkitsi sitä, että Vimpeli eteni loppuotteluihin suoraan voitoin 3–0. Vimpeli pelaa Suomen mestaruudesta joko Sotkamon Jymyä tai Joensuun Mailaa vastaan. Sotkamo johtaa toista välieräsarjaa voitoin 2–0.

Väkevä osoitus Vimpelin venymiskyvystä nähtiin avausjaksolla. Kouvola johti 5–3, mutta Vimpeli tuli neljännen tasoittavallaan ensin tasoihin ja lopulta ohi.

Mallia näytti kokenut Puputti, jonka kova ja pitkä kumura painui takaa maisemaan. Teemu Isoketo ja Sami Haapakoski etenivät kiireettä kotipesään, ja Puputti kiersi kunnarin: 1+2.

Puputin sisäpelisaldo oli kaikkiaan kunnari, viisi tavallista lyötyä ja kaksi tuotua. Hänen joukkuetoverinsa Matias Rinta-aho oli taas iskussa. Hän löi kunnarin ja kuusi tavallista ja toi yhden.

Isännistä kunnarin mieheen löivät myös Mikko Kanala ja Jere Saukko.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!