Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pentti Matikainen palaa Liiga-kiekon pariin – mukaan Pelicansin hallitukseen

Urheilu
 
Vesa Koivunen
Pentti Matikainen (oik.) jutteli Veli-Pekka Ketolan kanssa vuoden 2014 ulkoilmaottelussa Jokerit–HIFK järjestetyn legendapelin yhteydessä.
Pentti Matikainen (oik.) jutteli Veli-Pekka Ketolan kanssa vuoden 2014 ulkoilmaottelussa Jokerit–HIFK järjestetyn legendapelin yhteydessä. Kuva: Vesa Koivunen

Lahden Pelicans oy on tehnyt muutoksia hallitukseensa. Jääkiekon Liigassa pelaavan Pelicansin taustayhtiö on nimittänyt uusina jäseninä hallitukseensa yrittäjä Juho Ruodin ja esimerkiksi Suomen maajoukkuetta ja HIFK:ta urallaan valmentaneen Pentti Matikaisen.

Pitkän uran jääkiekkoilussa tehnyt Matikainen, 65, oli Leijonien päävalmentaja vuosina 1987–1993. Hänen päävalmentajavuosinaan Suomi voitti historiansa ensimmäiset arvokisamitalit.

Suomessa Matikainen on valmentanut SaiPaa, Kärppiä, HIFK:ta, HPK:ta ja Lukkoa. Vuosina 2011–14 hän toimi Jokipoikien puheenjohtaja.

”Pentti on rutinoitunut lätkäjätkä, joka tuo meille tietotaitoa ja uusia näkemyksiä operatiivisen toiminnan puolella jokaiseen positioon. Olen erittäin innoissani, että saadaan tämän kaliiberin jätkä yhtiöön”, sanoo Pelicansin pääomistaja Pasi Nurminen.

Nurminen itse jatkaa hallituksessa. Muut jatkavat jäsenet ovat Tommi Kurkaa, Simo Santapukki ja Perttu Nousiainen.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?