Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nadal helposti jatkoon 150 miljoonan dollarin sateensuojan alla

Urheilu
 
Robert Deutsch / USA Today Sports
Rafael Nadalille riitti kolme erää US Openin toisella kierroksella.
Rafael Nadalille riitti kolme erää US Openin toisella kierroksella. Kuva: Robert Deutsch / USA Today Sports

Espanjan Rafael Nadal selvisi helpolla tenniksen US Openin toisella kierroksella. Maailmanlistan nelonen kukisti Italian Andreas Seppin 6–0, 7–5, 6–1.

Arthur Ashen stadionille on täksi vuodeksi rakennettu uusi kattorakennelma, jonka saa tarvittaessa avattua ja suljettua. 150 miljoonaa dollaria (noin 135 miljoonaa euroa) maksaneelle viritykselle tuli käyttöä toisessa erässä, kun New Yorkissa alkoi sataa.

Katon sulkeminen kesti US Openin virallisen tiedotteen mukaan runsaat viisi minuuttia. Nadalin mukaan muutos ei vaikuttanut kenttäolosuhteisiin juuri mitenkään, sillä stadion on muutenkin tuuleton ja katto niin korkealla, ettei se vaikuta peliin.

Kattoa enemmän Nadalia häiritsi katsomosta kantautunut meteli. Katsojien mökä sotki myös Nadalin maannaisen, Ranskan avointen voittajan Garbiñe Muguruzan keskittymistä, kun tämä hävisi yllättäen Latvian Anastasia Sevastovalle.

”Pidän newyorkilaisten energiasta ja äänestä katsomossa. Se on mahtavaa ja koska pelaan intohimolla, saan virtaa yleisöstä”, Nadal sanoi AFP:n mukaan.

Hän kuitenkin toivoi, että katsomossa noudatettaisiin tarkempia sääntöjä siinä, etteivät ihmiset liikkuisi paikoiltaan pelin ollessa käynnissä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!