Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Päävalmentaja Backe Saksa-ottelusta: ”Toivoin hyökkäykseltä enemmän”

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Zacharie Scheurer
Hans Backe.
Hans Backe. Kuva: Zacharie Scheurer

Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Hans Backe pääsi testaamaan miehistönsä laajuutta viimeisessä harjoitusottelussa ennen maanantaina alkavia MM-karsintoja.

Huuhkajat hävisi kenraaliharjoituksen Saksaa vastaan Mönchengladbachissa maalein 0–2.

”Puolustuspelaamiseen olen ihan tyytyväinen, mutta hyökkäämiseltä toivoin vähän enemmän. Maailmanmestaria vastaan ei ole tietenkään helppo luoda paikkoja, mutta emme olleet tarpeeksi tarkkoja ratkaisevien syöttöjen kanssa. Ja jos syöttö tai sen vastaanotto on huono, silloin kimpussasi on tällaisessa pelissä heti 2–3 vastustajaa”, Backe sanoi Palloliiton artikkelissa.

Karsinta-avaukseen Kosovoa vastaan valmistaudutaankin hiomalla hyökkäyspeliä. Backen mukaan Saksan kohtaaminen oli silti tarkoituksenmukaista, vaikka huippuluokan vastustajaa vastaan joudutaankin keskittymään enimmäkseen puolustamiseen.

Ruotsalaisvalmentajan mielestä maajoukkueen pelilisiin kysymysmerkkeihin saa vastauksia vain tarpeeksi kovia vastustajia vastaan.

”Tällä kertaa saimme testattua kokoonpanon syvyyttä ja vastauksia siihen. Kaikki viisi [tuoretta maajoukkuepelaajaa] tulivat sisään hyvällä asenteella, ja lisäksi teimme kuusi vaihtoa.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?