Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kohukuljettaja Max Verstappen ei aio muuttaa ajotyyliään: ”Jokainen kuski oppii joka kisassa”

Urheilu
 
LASZLO BALOGH / Reuters
Max Verstappen ei kantanut murhetta jouduttuaan Ferrari-kuskien ja useiden asiantuntijoiden syyttämäksi äärimmäisen vaarallisesta ajotyylistä
Max Verstappen ei kantanut murhetta jouduttuaan Ferrari-kuskien ja useiden asiantuntijoiden syyttämäksi äärimmäisen vaarallisesta ajotyylistä Kuva: LASZLO BALOGH / Reuters

Monza

Neljä päivää Belgian gp:n kiihkeiden kisatapahtumien jälkeen Max Verstappenin, Kimi Räikkösen ja Sebastian Vettelin kolmiodraama vei liki kaiken huomion myös Italian gp-aattotunnelmista.

Räikkönen teki selväksi, että hänellä ei ollut mitään sanomista kolmen auton törmäyksestä ensimmäisessä mutkassa. Hän haluaa vain saada selvennyksen tuomarilinjaan ratasijoituksensa puolustamisesta kisan tiimellyksessä.

”Eikä F1 tunnu oikealta foorumilta sellaiselle käytökselle, että aletaan uhata kostamisella kolarin jälkeen”, Räikkönen muistutti Verstappenin kisan jälkeen esittämistä kommenteista.

Ferrari-kuskien kesken kaikki jatkuu normaalisti. Vettel oli pyytänyt tallikaveriltaan anteeksi ensimmäisen mutkan kolaria, kun hän ei nähnyt Verstappenia Räikkösen auton oikealla sivulla. Hänkin sai osansa Verstappenin tarjoamasta puolustustaistosta.

Verstappen puolestaan korosti ensimmäisen mutkan tuhonneen hänen koko kisansa. Hän ei kantanut murhetta jouduttuaan Ferrari-kuskien ja useiden asiantuntijoiden syyttämäksi äärimmäisen vaarallisesta ajotyylistä torjuessaan näiden ohitusyrityksiä myöhemmin.

Ovatko tunteet sitten jo rauhoittumassa?

”Ei tällä hetkellä tunteiden kanssa ole mitään tekemistä. Kaikki ovat joskus vihaisia ja sanovat pahasti. Mutta sitten kaikki rauhoittuvat, ja nyt mennään taas eteenpäin”, Räikkönen tuumaili.

”Minulle Spa on ollutta ja mennyttä. Kaiken kaikkiaan se oli hieno viikonloppu. Sitä voi joskus sattua, mitä kisassa tapahtui. Keskityn nyt vain tähän Monzan kisaan”, Verstappen totesi.

Verstappenille muistutettiin, että Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner sanoi kuljettajan menneen aika lailla äärirajoilla taisteltuaan Räikkösen kanssa Kemmel-suoran päässä.

”En ole kuullut sellaista Christianilta. Minulle hän sanoi, että olisin uhri siinä ensimmäisen mutkan törmäyksessä. Itse asiassa kisani oli sen jälkeen pitkälti ohi”, Verstappen totesi.

Räikkönen ja Vettel ovat toivoneet Verstappenin ottavan opiksi kritiikistä.

”Jokainen kuski oppii joka kisassa. Niin myös Kimi ja Sebastian”, Verstappen kuittasi eikä luvannut muuttaa ajotyyliään.

Perjantaina kuskikokouksessa Verstappen saa varmasti lisää opastusta, mitä mieltä kilpaveljet ovat hänen liikkeistään.

”Tietysti jokainen saa puolustaa paikkaansa kisassa, mutta jos vetää sen niin pitkälle, että menee itse ulos radalta valkoisten viivojen ulkopuolelle, niin siinä se mitta tulee vastaan”, Valtteri Bottas veti oman linjansa HS:lle.

Torstain uutinen oli Bottaksen tallikaverin Felipe Massan ilmoitus uransa päättämisestä tämän kauden lopussa.

Jos suomalaiskuski jatkaa Williamsilla – mikä näyttää hyvin todennäköiseltä – hänen uusi tallikaverinsa löytyy kolmikosta Jenson Button, Felipe Nasr ja Lance Stroll.

Kaikki kolme ovat olleet tai ovat tällä hetkellä sopimussuhteessa Williamsin kanssa.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?