Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

PK-35 Vantaan päävalmentaja: ”Onko tässä mitään järkeä enää”

Urheilu
 
Roni Rekomaa LEHTIKUVA
PK-35 Vantaan päävalmentaja Pasi Pihamaa Veikkausliigan ottelussa PK-35 Vantaa–PS Kemi 26. elokuuta.
PK-35 Vantaan päävalmentaja Pasi Pihamaa Veikkausliigan ottelussa PK-35 Vantaa–PS Kemi 26. elokuuta. Kuva: Roni Rekomaa LEHTIKUVA

”Onko järkee vai ei”, kysyi Sleepy Sleepers biisissään. Se sopisi juuri nyt tunnuslauluksi Veikkausliigaseura PK-35 Vantaalle. ”Tarkemmin ku aattelee käy päätä särkee”, kuten päävalmentaja Pasi Pihamaalla, 43.

”Melkein joka toinen päivä mietin, onko tässä mitään järkeä enää. Unelmani oli valmentaa Veikkausliigassa, mutta ei tämä siltä tunnu tällä hetkellä. Henkilökohtaisesti tämä oli suuri pettymys”, Pasi Pihamaa kertoi Helsingin Sanomille puhelimitse torstai-iltana.

Torstaina liigan jumboseura PK-35 Vantaa menetti jälleen yhden kokeneen pelaajan, keskikenttäpelaaja Lucas Kaufmannin, 25.

Viikon sisällä PK-35 Vantaa menetti viisi avainpelaajaansa, kun Ilari Äijälä ja Nosh A Lody siirtyivät Kakkosen FC Honkaan, Kosta Manev Inter Turkuun, Aleksi Ristola HIFK:hon ja Kaufmann Ykkösen EIF:ään. Pelaajat lähtivät vapailla siirroilla palkanmaksuvaikeuksien jälkeen.

”Kokeneiden pelaajien olisi pitänyt olla nuorten tukena. Toisaalta osasimme tähän jo varautua”, Pihamaa kertoi.

Pihamaan mukaan tilalle tulee nuoria eri seuroista: Hongasta, HJK:sta ja HIFK:sta.

PK-35:llä on 11 pisteen matka edellä oleviin Interiin ja HIFK:hon. Pihamaan mukaan PK-35 Vantaalla ei ole saumaa nousta putoajan paikalta.

”Eihän meillä siihen ole mahdollisuuksia. Painamme nuorten kanssa hommia, ja he saavat hyvän kokemuksen tästä. Olemme onnistuneita, jos pystymme ilman suuria notkahduksia taistelemaan”, Pihamaa sanoi.

Pohjois-Helsingissä kasvanut ja pelannut Pihamaa miettii, olisiko seuralle parasta vaihtaa maisemaa.

”Tuntuu, että Myyrmäen alue on kirottu. Siellä ei yksikään vantaalainen pääsarjaseura ole kovin kauan viihtynyt. En tiedä, olisiko parempi siirtyä Helsingin puolelle ja aloittaa siellä puhtaalta pöydältä omiensa ympärillä”, Pihamaa sanoi.

Pari viime kuukautta on ollut Pihamaalle vaikeata aikaa.

”Tätä tilannetta voi verrata siihen, että höyhensarjalainen menisi raskassarjalaisen kanssa nyrkkeilemään. Jokainen tietää lopputuloksen. Toisaalta sanoin kundeille, että ilman näitä tapahtumia moni ei olisi saanut tilaisuutta pelata Veikkausliigassa”, Pihamaa sanoi.

Pihamaa ei halua syyllistää ketään tilanteesta. Hän toivoo, että kauden aikana seurassa virheitä tehneet ihmiset ottavat opikseen.

”Seura on tehnyt oman ratkaisunsa, ja syylliset löytyvät sieltä taustalta. Tuskin pelaajia ja huoltajia kannattaa syytellä. En halua ketään arvostella nimillä. Toivottavasti ihmiset ottavat opikseen”, Pihamaa sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?