Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Verstappen olisi ansainnut varoituksen Räikkösen blokkaamisesta

Urheilu
 

Monza

Kilpailujohtaja Charlie Whiting keskusteli torstaina Monzan varikolla Belgian kiihkeistä kisatapahtumista Ferrarin Sebastian Vettelin ja Kimi Räikkösen kanssa.

Perjantaiaamuna hän kävi vielä epäviralliset keskustelut Max Verstappenin ja Red Bull-tallin edustajan Jonathan Wheatleyn kanssa.

Motorsport.com -verkkosivuston mukaan Whiting kertoi talleille torstaina tiimimanagerien tapaamisessa, että Verstappen olisi voinut saada varoituksen Spassa.

Kokenut kilpajohtaja sanoi tarkastelleensa kisatapahtumia uudestaan ja todenneensa, että olisi voinut ohjeistaa tuomaristoa näyttämään mustavalkoista varoituslippua Verstappenille tämän tekemästä blokkausliikkeestä.

Mustavalkoista lippua näytetään virallisena varoituksena ennen varsinaista rangaistusta. FIA on täsmentänyt säännöissään, että tällaista varoituslippua näytetään vain kerran epäurheilijamaisesta käyttäytymisestä.

Perjantaiaamuna Whiting mitä ilmeisimmin selvitti Verstappenille ja Wheatleylle, minkälaisia ohjausliikkeitä nuorelta hollantilaiselta jatkossa odotetaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!