Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto76-vihjeet

Urheilu
 
Viikon varma

Monen huippuhevosen laittelijana tunnettu Heikki Korhonen on rakentanut Victory Bonsain (lähtö 2) uraa maltilla. Ori on ehtinyt ottaa tuntumaa avoimiin lähtöihin ulkomaita myöten ja on nyt valmis kivikoviin kansainvälisiin koitoksiin. Viisivuotias mahtuu kotimaassa kuitenkin vielä täpärästi kakkostasolle eli Hopeadivisioonaan, jossa se Vermossa starttaa suursuosikkina. Tämän startin myötä Victory Bonsai harppaakin sitten pysyvästi ykkössarjoihin.

Viikon tärppi

Lämminveristen Suomen mestaruus ei pääse Derbyn katveesta tarpeeksi hyvin esille, vaikka lähdön osallistujalista on komea ja voittaja palkitaan tuhdisti 30 000 eurolla. Ikäluokkalähdöissä Brad de Veluwen varjoon jäänyt Edward Ale (lähtö 5) kuuluu kotimaisten kasvattien parhaimmistoon. Pirjo Vauhkosen valmennettava saa sisäradan turvin puolustettua johtopaikan, mikä voi hyvinkin olla avain menestykseen. Näistä asemista ruuna on hyvä ideavarma.

Seuraa tätä

Lauantain päälähtö on ikäluokkakilpailuista se kaikkein klassisin eli Suuri Suomalainen Derby. Siinä kruunataan nelivuotiaiden lämminveristen ikäluokan kuningas. Asetelmat ovat herkulliset: Elian Web (lähtö 7) on tähän asti ollut vakuuttavin, mutta pääkisan lähestyessä Tuomas Korvenojan myös Joe di Maggio ja Markku Niemisen Still Loving You ovat löytäneet huippukunnon. Peräti 125 000 euron ykkösestä on luvassa kova kisa. 

 

Toto76-kierros 35 / Helsinki

HS:n Toto76-vihjesysteemi:

1. lähtö: 9, 6, 5, 14

2. lähtö: 4

3. lähtö: 8, 7, 1, 4

4. lähtö: 2, 6, 9, 1, 3, 11

5. lähtö: 1

6. lähtö: 5, 1, 4

7. lähtö: 4, 3, 2, 6

4x1x4x6x1x3x4 = 768 riviä – 38,40 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 3.9. kello 15.30. Toto76 ajetaan lähdöissä 4-10.

HS:n viime viikon Toto76-vihjeessä oli kolme oikein.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!