Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hiljainen starttipistooli ihmetytti Ruotsi-maaottelussa – pika-aidoista yhden naisen uusinta

Urheilu
 
Heikki Saukkomaa / Lehtikuva
Nooralotta Neziri hävisi Susanna Kallurille sadan metrin aitojen ensimmäisessä kisassa.
Nooralotta Neziri hävisi Susanna Kallurille sadan metrin aitojen ensimmäisessä kisassa. Kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Yleisurheilun Suomi–Ruotsi maaottelun ensimmäinen päivä on kilpailtu Tampereella Ratinan Stadionilla, ja lauantain jälkeen Suomi johtaa ottelua miehissä 114–113 ja tytöissä 59,5–46,5. Naisissa Ruotsin johto on 105,5–99,5 ja pojissa 57–46.

Kohultakaan ei lauantaina vältytty. Suurimman ihmetyksen aiheutti vaisu starttipistooli, joka sekoitti useamman juoksulajin illan aikana.

Naisten sadan metrin aidoissa Lotta Haarala jäi viimeiseksi hidastettuaan juoksuaan alussa selvästi. Hän kertoi selitykseksi kuulleensa toisen laukauksen varaslähdön merkiksi.

”Pyssyn pitäisi olla normipyssy, eihän tuollainen pihahdus kuulu mihinkään”, Hurske sanoi Ylelle.

Myös Nooralotta Neziri kertoi kuulleensa toisen laukauksen.

”Kuulin toisen pamauksen ja vähän hämäännyin. Mutta nyt annan olla. En ole enää katkera siitä”, Neziri kommentoi HS:lle.

Suomi teki kisasta protestin, mutta Ruotsi teki vastaprotestin, jonka tuloksena vain Haarala sai juosta kisan uudestaan. Hän juoksi ajan 13,63 ja käänsi lajipisteet Suomen eduksi lukemin 12–10. Alun perin Ruotsi vei pisteet samoin luvuin.

Kisan voitti Susanna Kallur ennen Neziriä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!