Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kontinen ja Peers lensivät yllättäen katsomoon US Openissa

Urheilu
 
Peter van den Berg
Henri Kontisen urakka tenniksen US Openissa on ohi. Kuva kesän Wimbledonista.
Henri Kontisen urakka tenniksen US Openissa on ohi. Kuva kesän Wimbledonista. Kuva: Peter van den Berg

Suomalais-australialainen tennispari Henri Kontinen / John Peers lensi ulos US Openista nelinpelin toisella kierroksella New Yorkissa.

Kontinen ja Peers olivat sijoitettuina kymmenenneksi, mutta se oli vain pelkkä numero. Ruotsin Robert Lindstedt ja Pakistaninen Aisam-Ul-Haq-Qureshi voittivat 7–5, 6–7 (7), 6–3.

Ottelu oli hyvän alun jälkeen hankala Kontiselle ja Peersille. Toisen erän puolivälistä lähtien Lindstedt ja Qureshi johtivat lähes koko ajan. Toinen erä huipentui katkaisupeliin, jossa ruotsalais-pakistanilainen pari johti 4–1 ja 5–2 ja sai jopa yhden ottelupallon tilanteessa 6–5. Siitä Kontinen ja Peers selviytyivät, mutta kolmas erä haihdutti jatkohaaveet.

Peers hävisi syöttönsä kahdesti kolmannessa erässä ja jälkimmäinen syötön menetys tuli tappiotilanteessa 3–5, josta erä karkasi.

Lindstedt on tuttu pelaaja suomalaisille tenniksen seuraajille. Hän pelasi aikoinaan usein Jarkko Niemisen parina. Qureshi on lähinnä nelinpeliin erikoistunut peluri, ja menestynyt ajoittain hyvin.

Tähän turnauksen lähdettäessä Peers ja Kontinen olivat suosikkeja.

Peersin ATP-rankkaus oli 16 ja Kontisen 26. Lindstedtin sijoitus listoilla on 32 ja Qureshin vasta 47:s.

Kontinen oli kauden viimeisessä grand slam -turnauksessa US Openissa mukana myös sekanelinpelissä, mutta siinä taival päättyi aikaisemmin.

Lindstedt ja Qureshi kohtaavat kolmannella kierroksella viidenneksi sijoitetun parin Jean-Julien Rojer (Hollanti) / Horia Tecau (Romania).

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!