Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

David Söderberg tuuletti moukarimiesten kolmoisvoittoa

Naiset takaa-ajajina, miehillä pisteen johto

Urheilu
 
Vesa Koivunen
David Söderberg tuuletti moukarihäkissä voittoa.
David Söderberg tuuletti moukarihäkissä voittoa. Kuva: Vesa Koivunen

1 Lauantain jälkeen Suomi johtaa ottelua miehissä 114–113 ja tytöissä 59,5–46,5. Naisissa Ruotsin johto on 105,5–99,5 ja pojissa 57–46.

2 Ottelupäivän alkua sävyttivät hankaluudet startissa. Lyhyillä aitamatkoilla sekä naisten ratakierroksella lähtöjä otettiin takaisin. Naisten pika-aidoissa Lotta Harala sai uusia juoksunsa. ”Kuulin toisen pamauksen ja vähän hämäännyin. Mutta täytyy sanoa, että nyt annan olla. En ole enää katkera siitä”, sanoi pika-aidoissa toiseksi ehtinyt Nooralotta Neziri.

3 Suomi otti kolmoisvoiton miesten moukarissa. David Söderberg voitti tuloksella 74,12. Seuraavat sijat menivät Tuomas Seppäselle (73,01) ja Aleksi Jaakkolalle (71,66). Samassa ringissä käydyssä miesten kiekkokisassa oli Ruotsin vuoro viedä kolme kärkisijaa.

4 Oskari Mörö aloitti kolmen matkan urakkansa 400 metrin toisella sijalla. Samaten kolme matkaa urakoiva Hilla Uusimäki voitti ratakierroksen naisissa. ”Oli hyvä juoksu. Vähän katselin taululta, mikä on tilanne, että tarvitseeko juosta kaikkea irti”, Uusimäki sanoi.

5 Söderbergin ja Uusimäen lisäksi Suomen lajivoittajia avauspäivänä olivat Elmo Lakka (110 m aj), Jussi Viita (korkeus), Samuli Samuelsson (100 m), Kristian Bäck (pituus) ja Kristiina Mäkelä (kolmiloikka), Suomi voitti myös molemmat pikaviestit.

6 16 800 katsojaa vetävä Ratinan stadion oli lauantaina loppuunmyyty. Aivan kaikki lipun ostaneet eivät tosin olleet paikalla.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?