Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hans Backe: ”Olimme ympäri kenttää” – Pukki harmitteli hukattuja paikkoja

Urheilu
 
Sami Kilpiö
Suomen Teemu Pukki jäi maaleitta MM-karsinnan avauksessa.
Suomen Teemu Pukki jäi maaleitta MM-karsinnan avauksessa. Kuva: Sami Kilpiö

Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Hans Backe näki Suomen avausmaalin Kosovoa vastaan MM-karsintojen avausottelun kulminaatiopisteenä. Avausmaalin jälkeen peli kääntyi Kosovolle, joka teki rangaistuspotkusta tasoituksen ja loppunumerot 1–1.

”Olimme teräviä, tarkkoja syöttöpelissämme ja teimme maalin. Sitten menetimme puolustuspelin organisaation ja olimme ympäri kenttää. Etenkin toisella puoliajalla tuli liikaa helppoja virheitä syöttöpelissä ja hävisimme liikaa kaksinkamppailuja. Pelissämme ei ollut enää rytmiä”, Backe totesi Palloliiton verkkosivujen mukaan ottelun jälkeen.

Backe valitteli myös sitä, miten vaikeata vastustajaa oli analysoida, kun Kosovon päävalmentaja Albert Bunjaki sai tietää vastaa ottelupäivänä, ketkä pelaajat hänellä olisi käytettävissään.

”Ennalta arvaamaton peli. Vaikea oli vastustajaa koettaa analysoida. Olivat eläviä, täynnä energiaa. Historian ensimmäinen karsintapeli, niin pelkästään sillä energialla juoksee täydet 90 minuuttia. Teknistä taitoa, hyviä ja vaarallisia pelaajia”, Backe kehui vastustajaa lehdistötilaisuudessa.

Suomen toisena hyökkääjänä pelanneen Teemu Pukin mukaan koko Suomen peliesitys oli heikko.

”Emme pelanneet todellakaan loistavasti. Aika huonot fiilikset”, Pukki sanoi ottelun jälkeen pelaajien haastattelualueella.

Pukin mukaan Kosovon pelaajien hyvyys ei tullut yllätyksenä. Pukki oli samaa mieltä Backen kanssa siitä, että Suomen maali muutti pelin kulun.

”Meidän peli meni lukkoon, sitä ennen se oli vielä ollut hyvää”, Pukki sanoi.

Pukin yhteistyö toisen hyökkääjän Joel Pohjanpalon kanssa toimi vielä avausjaksolla.

”Siinä oli hyviä aineksia. Molemmat jäi kuitenkin maaleitta, mikä oli pieni pettymys.”

”Meidän olisi pitänyt paikoista rankaista. Heidän puolustuksessaan ei ollut kuitenkaan mitään erityisen nopeita pelaajia. Sinänsä emme onnistuneet siinä, mitä meidän olisi pitänyt tehdä”, Pukki kertoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!