Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV:n Kottilat: Onko Manchesterin derby uusi El Clásico?”

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
HSTV:n Kottilat: Onko Manchesterin derby uusi El Clásico?
HSTV:n Kottilat: Onko Manchesterin derby uusi El Clásico?
"Lauantain Manchesterin derby tekee tästä futisviikosta erittäin mielenkiintoisen”, toteavat HSTV:n Kottilat Mika ja Santtu Kottila kerrankin yksimielisinä. Valmentajavelhot Jose Mourinho ja Josep Guardiola kohtaavat nyt ensi kertaa parin vuoden tauon jälkeen Manchesterissa. Tämän ja muut futisviikon mielenkiintoisimmat puheenaiheet löydät HSTV:n Kottilat –ohjelmasta.

”Lauantain Manchesterin derby tekee tästä futisviikosta erittäin mielenkiintoisen”, toteavat HSTV:n Kottilat Mika ja Santtu Kottila kerrankin yksimielisinä. Valmentajavelhot Jose Mourinho ja Josep Guardiola kohtaavat parin vuoden tauon jälkeen ja heidän kohtaamista Mika ja Santtu pitävät ottelun kiinnostavimpana asiana. ”Nyt on poikkeuksellisesti nähty aika veristäkin ennakkopelailua”, Mika sanoo.

Tavallisesti ylitsevuotavasta mediapelistään tunnettu Mourinho on ollut tänä vuonna todella rauhallinen ja keskittynyt täysin oman joukkueensa tekemiseen ja mediapelin ensimmäiset askeleet ottikin poikkeuksellisesti Guardiola juuri ennen maaottelutaukoa hieman erikoisella lausunnollaan.

Valmentajien lisäksi Kottilat keskustelevat tietysti myös pelillisistä asioista sekä Sergio Agueron saamasta pelikiellosta.

Tällä viikolla ei tietenkään voi ohittaa Hans Backen valmentamien Huuhkajien otteita Kosovoa vastaan ensimmäisessä MM-karsintaottelussa. Tässä Santun ytimekäs analyysi: ”Päällimmäisenä tuli mieleen, että kuka korvaa minulle ajan, jonka käytin tämän ottelun seuraamiseen?”

Nämä ja muut futisviikon mielenkiintoisimmat puheenaiheet löydät HSTV:n Kottilat –ohjelmasta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!