Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Leijonat saavat omat huoneet loistohotellista

Yksityishuone tarjotaan pelaajayhdistyksen vaatimuksesta.

Urheilu
 
Vesa Moilanen / Lehtikuva
Mikko Koivu on Suomen kapteeni World Cupissa.
Mikko Koivu on Suomen kapteeni World Cupissa. Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

NHL:n pelaajayhdistys NHLPA ajaa jäseniensä etuja myös varsinaisen liigan ulkopuolella. World Cup -turnauksen järjestää NHL, joten pelaajayhdistyksellä on sanansa sanottavana esimerkiksi maajoukkuepelaajien majoituksesta.

Tavallisesti pelaajat majoittuvat kahden hengen huoneisiin MM-turnauksissakin. Ainoastaan maalivahdeille annetaan keskittymisrauhan takaamiseksi oma huone. World Cupissa on toisin.

”Kaikilla pelaajilla on oma huone”, vahvistaa viestintäpäällikkö Henna Malmberg Jääkiekkoliitosta.

Yksityishuone tarjotaan nimenomaan pelaajayhdistyksen vaatimuksesta. Myös hotellin pitää olla kyllin hyvätasoinen, mikä tarkoittaa käytännössä viiden tähden majoitusliikettä.

”Kilpailutimme hotellit, ja NHL:n ihmiset ovat vierailleet siellä ja hyväksyneet”, Malmberg kertoo.

Ruotsalainen Aftonbladet kertoi tiistaina, että Tre Kronorin majoittava hotelli oli saanut pelaajayhdistykseltä hyvin yksityiskohtaisen vaatimuslistan.

Aftonbladetin mukaan siinä otetaan kantaa jopa vessapaperin laatuun. Vuoteiden pitää olla räätälöity kunkin pelaajan mieltymysten mukaisiksi.

Vaatimukset vastaavat NHL:n työehtosopimuksen ehtoja, joihin ne on kirjattu pelaajayhdistyksen esityksestä. NHL:ssä matkustetaan paljon, joten hotellit tulevat urheilijoille tutuksi. Myös matkustusaikatauluja, pakollisia lepoaikoja ja vapaa-ajan määrää koskevat tietyt säädökset.

Paitsi majoituksen myös ruokatarjonnan pitää olla kunnossa. Malmbergin mukaan ruokailut järjestetään joukkueen ja pelaajien mieleisiksi myös tavallisissa maajoukkueturnauksissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!