Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Auto kolhi Henrik Dettmannia Ranskassa: ”Urheilutermiä käyttäen alaraajavamma”

Urheilu
 
Roni Rekomaa / Lehtikuva
Henrik Dettmann joutuu käyttämään kuusi viikkoa kyynärsauvoja.
Henrik Dettmann joutuu käyttämään kuusi viikkoa kyynärsauvoja. Kuva: Roni Rekomaa / Lehtikuva

Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentaja ja Ranskan liigan SIG Strasbourgia valmentava Henrik Dettmann joutui keskiviikkona iltapäivällä henkilöauton kolhimaksi Ranskan Nancyssa.

Dettmann välttyi pahimmalta, mutta joutuu turvautumaan seuraavat kuusi viikkoa kyynärsauvoihin.

Dettmann valmennusjohtoineen oli ylittämässä suojatietä Nancyssa liikenteen ollessa pysähdyksissä. Suojatien eteen pysähtyneen auton viereiseltä kaistalta ajoi kuitenkin yllättäen toinen henkilöauto suoraan Dettmannia kohti.

Dettmann ehti väistää auton suoralta ajoreitiltä, mutta auton etupuskuri osui päävalmentajaan, joka lennähti iskun voimasta.

”Urheilutermiä käyttäen alaraajavamma”, Dettmann luonnehti haaveriaan.

Dettmann ennakoi nopeasti roolituksen muutoksen joukkueessaan.

”Sanoin [apuvalmentaja] Lassille [Tuovi], että hänelle voi olla tulossa, jos ei suorastaan palkankorotus, niin ainakin arvonkorotus illan peliin.”

Dettmann kiidätettiin turmapaikalta ensiapuun, mistä hän pääsi kyynärsauvojen kanssa seuraamaan illan Nancy–Strasbourg-harjoitusottelun viimeistä viittä minuuttia.

Lassi Tuovin valmennuksessa ollut Strasbourg nujersi Nancyn 66 84 Susijengi-sentteri Erik Murphyn (18/4/3 syöttöä) heiluttaessa tahtipuikkoa.

”Kävin tänään seuran lääkärillä kontrollissa, ja seuraavan kuuden viikon ajaksi joudun keksimään jonkin keinon, jolla saan tehtyä seisomatyötä istuen”, Dettmann toteaa.

”Huono säkä, että joutui tällaiseen haaveriin, mutta hyvä säkä, ettei käynyt tämän pahemmin. Toimikoon tämä muistutuksena siitä, että liikenteessä kannattaa aina olla tarkkaavainen, vaikka kuinka ylittäisi jalankulkijana suojatietä ja ympäröivä liikenne näyttäisi olevan pysähdyksissä.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!