Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Patrik Laine huomasi Ruotsia vastaan karun totuuden – ”Ei niistä helpolla ohi päästä”

Urheilu
 
Markku Ulander / Lehtikuva
Patrik Laine joutui Ruotsin puolustajan Mattias Ekholmin ja ottelun alkuosan pelanneen maalivahdin Jacob Markströmin puristuksiin.
Patrik Laine joutui Ruotsin puolustajan Mattias Ekholmin ja ottelun alkuosan pelanneen maalivahdin Jacob Markströmin puristuksiin. Kuva: Markku Ulander / Lehtikuva

Jääkiekkomaajoukkueen tuore kasvo Patrik Laine pettyi pahasti omaan peliinsä mutta oli tyytyväinen, että joukkue voitti Ruotsin World Cupin esiottelussa.

Laine pelasi MM-turnauksessa viime keväänä, mutta nyt alkaa tulla vastaan vielä astetta kovempia pelaajia. Laine on valmis haasteeseen, vaikka Ruotsi-pelissä jäikin pari tahtia perään.

”Ei niistä helpolla ohi päästä. Ei ole ihme, että ovat maailman parhaita pakkeja”, Laine sanoi Ruotsin alakerrasta, jota tähdittävät Erik Karlsson, Victor Hedman, Anton Strålman, Oliver Ekman Larsson ja muutamat muut.

Hartwall-areenan kohtaaminen oli vielä jonkin matkan päässä siitä kyydistä, mitä on luvassa reilun viikon päästä Torontossa.

”Vähän totuttavaa, kun kaikki tulee nopeammin”, Laine sanoi temposta.

Ruotsalaiset tiesivät, mikä on Laineen paras ase, eikä hän kovin usein päässyt laukomaan. Kiekkokin poltteli.

”Kyllä sen huomaa, että jos kiekko viedään koko ajan lavasta, ei siinä kovin nopeitakaan olla”, Laine purki tuntojaan jopa liian kriittisenä.

Mikael Granlund pelasi Mikko Koivun ja Joonas Donskoin kanssa samassa ketjussa. Yleensä Granlund ei ole laukonut riittävästi edes omasta mielestään, mutta nyt ampui heti, kun oli paikka. Maalikin tuli.

”Alku oli hyvä, ja oli muutamia hyviä juttuja”, Granlund sanoi. ”Ja se on aina hyvä, että pystyy voittamaan maalin takaa-ajoasemasta pelin.”

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?