Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mikko Korhonen säilytti tuntumaan kärkeen: ”Oli jotenkin vaikeampi kenttä”

Urheilu
 
Lintao Zhang / Getty Images
Mikko Korhonen tavoittelee toisen kerran tällä kaudella kymmenen parhaan joukkoon.
Mikko Korhonen tavoittelee toisen kerran tällä kaudella kymmenen parhaan joukkoon. Kuva: Lintao Zhang / Getty Images

Mikko Korhonen ei yltänyt aivan torstain avauskierroksen tulostehtailuun, kun golfin Euroopan-kiertueen kilpailu jatkui Hollannissa.

Siitä huolimatta Korhonen pysyi perjantaina kärjen tuntumassa. Yhteistulos –7 (66+69) oikeuttaa jaetulle kahdeksannelle sijalle kolmen lyönnin päässä kärjestä.

”Peli oli ihan hyvää. Tänään oli jotenkin vaikeampi kenttä, vähän lisää tuulta ja vaikeita lipun paikkoja. Draivaamista ei voi kehua, rautalyönnit ja lähipeli olivat hyvää”, Korhonen sanoi tiedotteessa.

Ennen tätä viikkoa Korhosella oli koossa 106 kilpailua pääkiertueella. Sijoituksia kärkikymmenikköön on koossa kahdeksan, joista puolet on tältä ja viime kaudelta.

Muille suomalaisille tulo viikonloppuvapaa. Roope Kakko karsiutui jatkosta tuloksella +2 ja viime viikolla Sveitsissa hyvässä vireessä ollut Mikko Ilonen tuloksella +5.

”Tästä tuli nyt väliviikko, ei ollut mies uomissaan. Tänään otin ykkösellä rankkarien myötä kolme lisälyöntiä, mahdollisuudet menivät käytännössä siihen. Pilkahdus peli-ilmettä löytyi takaysillä, liian myöhään”, Ilonen sanoi tiedotteessa ja viittasi kolmeen peräkkäiseen birdieen.

Kakko teki perjantaina peräti seitsemän birdieä. Kun tuloskortista löytyivät myös triplabogi, tuplabogi ja kaksi bigia, mahdollisuudet jatkoon hävisivät.

”Peli koettelee ja mittaa meikäläistä nyt kovasti. Pelaan periaatteessa ihan hyvin, tulee vaan hölmöiltyä ihan turhaan. Tästä täytyy kaivaa onnistumisista hyvät asiat mukaan seuraavan viikon kisaan Italiaan”, Kakko sanoi tiedotteessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!