Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Konkari Komulainen kosti viidesti Sotkamossa

Vimpeli jäi aseettomaksi miesten toisessa loppuottelussa.

Urheilu
 
Konkari Komulainen kosti viidesti Sotkamossa
Konkari Komulainen kosti viidesti Sotkamossa
Vimpeli jäi aseettomaksi miesten toisessa pesäpallon SM-loppuottelussa.

Sotkamo–Vimpeli 2–0

Voitot 1–1

Yksi yö kaiken muuttaa voi.

Miesten pesäpallomestaruutta puolustava Sotkamon Jymy oli lauantaina kaukana parhaastaan, mutta nosti vuorokautta myöhemmin tasoaan ja kukisti Vimpelin Vedon toisessa loppuottelussa 2–0 kotiareenallaan Hiukassa.

Kuudetta peräkkäistä mestaruutta himoitseva Sotkamo vei jaksot lähes näytöstyyliin 6–1 ja 7–1.

Jännitettä riittää kylliksi, sillä loppuottelusarja tasoittui heti 1–1:een. Tutut finalistit kohtaavat seuraavan kerran ensi lauantaina Vimpelissä, ja ensimmäisen kerran mestaruus on katkolla sunnuntaina Sotkamossa.

Toisesta loppuottelusta tuli K-miesten näytös. Jokerit Jani Komulainen ja Roope Korhonen sekä lukkari Toni Kohonen kuuluivat voittajien parhaimmistoon sunnuntaina.

Komulainen, 38, oli iltapäivän päällikkö. Ensin hän vei hutunkeiton ja teki myöhemmin sisäpelissä vakuuttavaa jälkeä. Konkari haistoi paikat vastustajan ulkokentästä ja käytti monipuolista lyöntiarsenaaliaan tuloksekkaasti: saldoksi tuli viisi lyötyä.

”Eilen [lauantaina] olimme katselemassa kentällä. Nyt huomattiin, että Vimpeli jättää läpilyöntipaikkoja”, sanoi Komulainen Nelonen Pro 2:n haastattelussa.

Komulainen on voittanut komealla urallaan jo kaksitoista Suomen mestaruutta. Kolmastoista täysosuma siintää silmissä, mutta pelaaja tietää, että se on vielä kovan työn takana.

”Henkistä pumppausta ei voi jättää puolitiehen”, mietti Komulainen tv-haastattelussa, kun puhe siirtyi tulevaan viikonloppuun.

Vimpeli jäi nyt aseettomaksi. Sen pelinrakentelu pätki; Sotkamo vei kolmostilanteet 23–12.

”Jäimme taakse molemmilla jaksoilla. Kaveri osaa pelata hienosti johtoasemassa”, myönsi Vimpelin pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki.

Juha Harju
Jani Komulainen löi viidestä juoksustaan yhden kierteisellä näpyllä. Vimpelin lukkari Janne Heimonen yritti tavoitella palloa.
Jani Komulainen löi viidestä juoksustaan yhden kierteisellä näpyllä. Vimpelin lukkari Janne Heimonen yritti tavoitella palloa.
Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?