Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kultaleijona Aleksi Saarelan NHL-unelma lykkääntyy vuodella: ”Olen urheilukiellossa”

Urheilu
 
Hannu Rainamo / IS
Lupaava laitahyökkääjä Aleksi Saarela pelasi viime kaudella Porin Ässissä mutta edustaa tällä kaudella Rauman Lukkoa.
Lupaava laitahyökkääjä Aleksi Saarela pelasi viime kaudella Porin Ässissä mutta edustaa tällä kaudella Rauman Lukkoa. Kuva: Hannu Rainamo / IS

Rauman Lukkoa edustavan hyökkääjä Aleksi Saarelan piti lähteä tiistaina kohti Carolinaa ja suurta jääkiekon NHL-unelmaa.

Ohjelmassa olisi ollut ensin tulokkaiden leiri ja sen perään varsinainen NHL-pelaajien leiri. Sitä kautta olisi ollut mahdollisuus ottaa paikka Hurricanesin joukkueesta. Tai ainakin tavoitella sitä.

Saarela joutui leikkaukseen kauden kynnyksellä, eikä jäälle ole asiaa.

”Olen urheilukiellossa. Aika harmittavaa, ja päivä kerrallaan mennään”, Saarela sanoi HS:lle.

Saarela, 19, pelasi viime kaudella Porin Ässissä ja teki 51 otteluun 20 maalia. Ovet aukesivat myös nuorten MM-joukkueeseen ja vuodenvaihteen kotiturnaukseen.

MM-kultaa voittaneessa joukkueessa Saarela kuului avainpelaajiin, lähes samaan sarjaan kuin Patrik Laine, Sebastian Aho ja Jesse Puljujärvi. Saarela keräsi seitsemän MM-otteluun mukavat tehot 4+3.

NHL:ään menon peruuntumiseen Saarela suhtautuu maltillisesti.

”Jos ajattelee järkevästi, eli kun missaan rookie campin (tulokasleiri) ja varsinaisen training campin, tuskin se paikka sieltä aukee, kun en ole yhtään ottelua siinä liigassa pelannut”, toisen polven pelaaja sanoi.

Saarela parantelee itsensä kuntoon ja ottaa sitten paikan Lukosta.

”Todennäköisestä on, että pelaan Rauman Lukossa ensi kauden. En näe sitä pahana. Näen sen win-win-tilanteena”, Saarela sanoi. ”Täällä saa kehittyä.”

Laineen, Ahon ja Puljujärven jälkeen Saarela taitaa olla Liigan seuratuin pelaaja, vai kuinka?

”Pitää itse todistaa, että on seuratuin pelaaja, mutta annan sen kunnian Stadin päähän Juhamatti Aaltoselle ”, Saarela sanoi. ”Katsotaan, mitä kausi tuo tullessaan.”

Viime kauden 20 liigamaalia olivat sen tason näyttö, että kunnossa ollessaan Saarela voi hakata kunnioitettavan määrän maaleja.

”Toivotaan, että olisin mahdollisimman hyvä ja taistelisin SM-kullasta Lukossa. Se olisi unelmien täyttymys”, nuori Saarela sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?