Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HIFK jäi tasapeliin, vaikka sai pelata yli puoli tuntia yhden miehen ylivoimalla

Taistelu suorasta säilymisestä jatkuu Interin kanssa

Urheilu
 
Pekka Järviö
Martti Kainulainen / Lehtikuva
Mika Väyrynen rakensi taitavasti paikkoja.
Mika Väyrynen rakensi taitavasti paikkoja. Kuva: Martti Kainulainen / Lehtikuva

Inter–HIFK 0–0

Turku. Suorasta säilymisestä jalkapalloliigassa taistelevat Turun Inter ja Helsingin IFK eivät saaneet toisistaan selvää Kupittaan jalkapallostadionilla. Näin jatkui Interin kolme kuukautta kestänyt voitottomien pelien sarja kotikentällä. Viimeksi Inter on voittanut Kupittaalla juurin HIFK:n kesäkuun 12. päivänä.

Inter ja HIFK jatkavat tasapisteissä, kun seitsemän peliä on vielä jäljellä.

HIFK sai pelata yli puoli tuntia yhden miehen ylivoimalla, kun erotuomari Dennis Antamo ajoi suoralla punaisella Interin Bajram Nebijan ulos. Syynä oli Jani Bäckmanin kaataminen keskikentällä.

Tämän jälkeen Inter kävi selviytymistaistelua, sillä HIFK vyörytti tasaiseen tahtiin hyökkäyksiä kohti Jukka Lehtovaaran vartioimaa maalia. Toisaalta kovinkaan vaarallisia tilanteita ei painostuksesta huolimatta HIFK saanut aikaan.

Inter aloitti terävämmin. Njazi Kuqilla oli parikin paikkaa tehdä maali, mutta Tomi Maanoja HIFK:n maalissa hoiti hommansa varmasti. Mutta pelin vanhetessa myös HIFK pääsi tekopaikoille, mutta sekä Aleksi Ristola että Pekka Sihvola epäonnistuivat yrityksissään. Lisäajalla Lehtovaara torjui Ville Taulon kovan vapaapotkun.

HIFK:n keskikentällä Mika Väyrynen osoitti edelleen olevansa arvokas pelaaja. Hän rakensi taitavasti paikkoja kanssapelaajilleen.

Kärjessä Ville Salmikivi teki töitä hartiavoimin, mutta tulos jäi puuttumaan.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!