Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pallottelulla Klubi häviää mestaruuden

Urheilu
 
Markku Ulander / Lehtikuva
HJK:n Alfredo Morelos Lahden Duarte Tammilehdon (vas.) ja Aleksi Paanasen puristuksessa.
HJK:n Alfredo Morelos Lahden Duarte Tammilehdon (vas.) ja Aleksi Paanasen puristuksessa. Kuva: Markku Ulander / Lehtikuva

Haluaako HJK voittaa Veikkausliigan mestaruuden? Ei siltä näytä. Mestaruustaistelun kriittisellä hetkellä joukkue oli kuriton, taktisesti yksiulotteinen ja kamppailuvoimaltaan surkea.

Sellainen oli HJK liigakauden surkeimmassa ottelussaan. FC Lahti teki ensimmäisen kerran liigassa neljä maalia Klubia vastaan.

Kenen vika?

”Voi tietysti olettaa, että jotkut pelaajat luulivat peliä liian helpoksi, kun pääsimme takaisin kotistadionille. Fokus perusasioihin ei ollut tarpeeksi hyvä. Tällaisen pelin jälkeen kannattaa kaikkien katsoa peiliin”, päävalmentaja Mika Lehkosuo sanoi ottelun jälkeen.

Joku voisi viedä peilin myös valmentajien koppiin. Lehkosuo ei ottanut tälläkään kertaa tappiota millään muotoa piikkiinsä.

Taktisesti HJK:n valmennus hävisi FC Lahden päävalmentajalle Toni Korkeakunnakselle.

HJK oli kuriton, mikä menee myös valmentajien piikkiin. Uskooko joukkue enää Lehkosuon pelitapaan, kun mestaruuden voittaminen vaatisi voittoja tyylistä riippumatta? Nyt näyttäisi, että päävalmentaja on menettämässä otteensa joukkueestaan. Jos näin on, kirpoaa ote myös mestaruuspokaalista.

Hitaalla pallottelulla Klubi häviää mestaruuden.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!