Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pertti Alaja tyytyväinen Euroopan uuteen jalkapallopomoon: ”Hänellä on vahva mandaatti”

Suomen Palloliitto uskoo, että Uefan uusi puheenjohtaja Aleksander Ceferin ottaa myös pienet jalkapallomaat huomioon.

Urheilu
 
Jussi Nukari
Pertti Alajan johtama Suomen palloliitto kannatti Uefan uudeksi puheenjohtajaksi valittua Aleksander Ceferinia.
Pertti Alajan johtama Suomen palloliitto kannatti Uefan uudeksi puheenjohtajaksi valittua Aleksander Ceferinia. Kuva: Jussi Nukari

Euroopan jalkapalloliitto Uefa valitsi keskiviikkona uudeksi puheenjohtajakseen Suomen palloliiton tukeman Aleksander Ceferinin. Slovenian palloliittoa vuodesta 2011 johtanut Ceferin voitti äänestyksessä selvin lukemin 42–13 Hollannin jalkapalloliiton puheenjohtaja Michael van Praagin.

Ceferinin mukaan Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan palloliitot pyysivät häntä alun perin asettumaan ehdokkaaksi. Suomen Palloliiton puheenjohtaja Pertti Alaja toteaa palloliiton sivuilla.

a, että Uefan puheenjohtajavaalissa oli kaksi vahvaa ehdokasta, joista toinen oli kokeneempi ja toinen nuorempi.

”Näimme Ceferinin parhaana vaihtoehtona johtamaan Uefaa kohti tulevaisuutta uusien ideoiden ja ajatusten myötä. Äänestystulos oli lisäksi niin selkeä, että hänellä on nyt vahva mandaatti Uefan johdossa”, Alaja sanoo.

Alaja uskoo, että kahden miljoonan asukkaan Sloveniasta kotoisin oleva Ceferin osaa ottaa huomioon niin suurten kuin pienempienkin jalkapallomaiden edut.

”Tietynlainen ylimenokausi on nyt takana. Uefalla on uusi puheenjohtaja seuraavalle kahdelle ja puolelle vuodelle, ja voidaan keskittyä käytännön toimintaan eurooppalaisen jalkapalloilun kehittämiseksi kaikilla tasoilla.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?