Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Roman Eremenko teki maalin, Joel Pohjanpalo debytoi Mestarien liigassa

Urheilu
 
KAI PFAFFENBACH / REUTERS
Moskovan TsSKA:n 2–2-tasoitusmaali syntyi puolen tunnin jälkeen, kun Roman Eremenko pani pallon Bayer Leverkusenin maalivahdin jalkojen välistä maaliin.
Moskovan TsSKA:n 2–2-tasoitusmaali syntyi puolen tunnin jälkeen, kun Roman Eremenko pani pallon Bayer Leverkusenin maalivahdin jalkojen välistä maaliin. Kuva: KAI PFAFFENBACH / REUTERS

Mestarien liigan keskiviikon suomalaisottelussa Roman Eremenko teki tasapelin varmistaneen 2–2-tasoitusmaalin, kun Moskovan TsSKA kohtasi Joel Pohjanpalon edustaman Bayer Leverkusenin lohko E:n avauskierroksen ottelussa.

Kymppipaikalla pelanneen Eremenkon maali syntyi 38. minuutilla, kun hän pani pallon Leverkusenin maalivahdin Bernd Lenon längeistä maaliin.

Leverkusenin hyökkääjä Joel Pohjanpalo teki ottelussa debyyttinsä Mestarien liigassa. Hän tuli toisen jakson alussa kentälle hyökkääjä Javier Hernándezin tilalle.

Leverkusen hallitsi ottelun alkua täydellisesti ja meni BayArenalla vartissa 2–0-johtoon Admir Mehmedin ja Hakan Çalhanoğlun maaleilla.

9. minuutilla Leverkusen siirtyi johtoon, kun Benjamin Henrichsin läpisyöttö kimposi hyökkääjä Çalhanoğlusta maalin eteen Mehmedille. Mehmedi otti pallon haltuun ja laukoi pallon ohi Igor Akinfejevin.

Leverkusen iski toisen maalinsa jo 15. minuutilla, kun Çalhanoğlu laukauksesta pallo otti kimmokkeen moskovalaisjoukkueen puolustajasta ja painui maalin takanurkkaan.

TsSKA:n maalivahti Igor Akinfejev oli tärkeässä roolissa puolen tunnin jälkeen, kun hän teki tuplatorjunnan Mehmedin laukauksiin.

Sen jälkeen syntyi kavennus, jonka teki Alan Dzagojev. Eremenko oli rakentamassa maaliin johtanutta vastahyökkäystä.

Kaksi minuuttia kavennusmaalin jälkeen syntyi Eremenkon uran toinen maali Mestarien liigassa. Ottelu oli Eremenkolle hänen uransa 23:s Mestarien liigan ottelu. Edellisestä maalista Mestarien liigassa oli ehtinyt kulua lähes kahdeksan vuotta.

Pohjanpalon taidot pääsivät hyvin esiin toisella jaksolla Leverkusenin vyöryttäessä hyökkäyksiään moskovalaisten maalia kohti.

Pohjanpalo teki hyviä pystyjuoksuja ja syötti hyvin – vain maali jäi uupumaan. Toisella jaksolla Leverkusenin keskikentän tarjoilu hyökkääjille ei ollut enää samaa luokkaa kuin avausjaksolla, ja toisaalta TsSKA puolusti tiiviimmin.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!