Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Henry Manni kelasi neljänneksi paralympialaisten 800 metrillä

Urheilu
 
Riku Valleala / LEHTIKUVA
Ratakelaaja Henry Manni sijoittui neljänneksi paralympialaisten T34-luokan 800 metrin finaalissa Rio de Janeiron paralympialaisissa 14. syyskuuta 2016.
Ratakelaaja Henry Manni sijoittui neljänneksi paralympialaisten T34-luokan 800 metrin finaalissa Rio de Janeiron paralympialaisissa 14. syyskuuta 2016. Kuva: Riku Valleala / LEHTIKUVA

Suomen Henry Manni kelasi neljänneksi paralympialaisten 800 metrillä T34-luokassa ja jäi hienon suorituksen jälkeen vain niukasti pronssimitalista Rion paralympialaisissa.

Manni hävisi ajallaan 1.41,92 pronssimitalisti Rheed McCrackenille 0,67 sekuntia.

Arabiemiraattien Mohamed Alhammadi voitti kultaa ajalla 1.40,24 ja hopeamitalin voitti Tunisian Walid Ktila ajalla 1.40,31.

Tandempyöräilyssä Suomen tandempari Jarmo Ollanketo ja Tommi Martikainen sijoittuivat yhdeksänneksi näkövammaisten tandempyöräilyn aika-ajokilpailussa.

Suomalaiset jäivät kolmenkymmenen kilometrin matkalla Iso-Britannian voittajaparista kaksi minuuttia.

”Tänään oli minusta kiinni, ei vaan kulkenut. Harmittaa, kun Tommilla oli hyvä veto päällä. Tiesimme, että hyvänä päivänä meillä on mahdollisuudet mihin vain. Tänään vaan ei ollut se päivä”, Ollanketo kertoi Paralympiakomitean tiedotteessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!