Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lappeen Toto 76 -vihjeet: Madrid lähes saletilta tuntuva voittaja

Urheilu
 
Viikon varma

Tapio Mäki-Tulokkaalla on pullat hyvin uunissa Itä-Suomen matkaa varten. Voittokone T.Rex (lähtö 6) on ikävältä lähtöpaikaltaankin mahdollinen menestyjä, mutta lähes saletilta tuntuva voittaja on toisen kohteen Madrid. Jenkkioriin rima nousee pykälän verran, kun nyt sarjana on pronssidivisioona. Tällä ei kuitenkaan pitäisi mitään merkitystä, sillä Madridin kyvyt riittävät paljon kovempiinkin haasteisiin.

Viikon tärppi

Viime vuoden ravikuningas Jokivarren Kunkku (lähtö 1) ei ole tänä vuonna yltänyt aivan samanlaiseen loisteeseen kuin viime kaudella. Oulussa ori näytti taas parasta osaamistaan ja nappasi komean voiton. Volttilähdössä sillä on kuitenkin ilmeinen laukkariski, mikä avaa pelin yllätyksille. Kiehtovin varmistusrasti on Boker, joka kuuluu parhaana päivänä aivan rodun kärkinimiin. Se palasi pitkältä tauolta hyvässä vedossa, ja starttien ansiosta sen otteet varmasti vielä paranevat.

Seuraa tätä

Tammat ovat pääroolissa myös Lappeenrannassa, sillä suurimmat setelit jaetaan Villinmiehen tammakilpailussa lämminveri- ja suomenhevostammoille. Suomenhevosten osalta lähtö on hyvin tasainen. Lämminveristen 43 750 euron ykköspalkinnossa on vahvimmin kiinni Callela Ladyboss, jonka omistaja Heikki Korhonen yrittää kääntää aiemmat epäonnistumiset Venicen ja EL Catwalkin kanssa voitoksi.

Toto 76 -kierros 38 / Lappeenranta

HS:n Toto 76 -vihjesysteemi:

1. lähtö: 4, 1, 9, 2, 5, 7

2. lähtö: 4

3. lähtö: 1, 3, 6, 10, 14

4. lähtö: 4

5. lähtö: 10, 1, 2, 3

6. lähtö: 11, 5, 1

7. lähtö: 2, 3

6x1x5x1x4x3x2 = 720 riviä – 36 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 24.9. kello 15.30. Toto 76 ajetaan lähdöissä 4–10.

HS:n viime viikon Toto 76 -vihjeessä oli kuusi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!