Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kipeä olkapää vaivaa yhä Serena Williamsia

”Olen harjoitellut ja pelannut, mutta olkapääni ei ole vieläkään turnauspelaamisen vaatimassa kunnossa”, Williams kertoi.

Urheilu
 
Robert Deutsch / USA Today
Serena Williams nähtiin viimeksi tennisturnauksessa Yhdysvaltain avoimissa syyskuun alkupuolella. Hän hävisi välierissä Tšekin Karolína Plíškoválle.
Serena Williams nähtiin viimeksi tennisturnauksessa Yhdysvaltain avoimissa syyskuun alkupuolella. Hän hävisi välierissä Tšekin Karolína Plíškoválle. Kuva: Robert Deutsch / USA Today

Yhdysvaltalainen tennistähti Serena Williams ilmoitti vetäytyvänsä kahdesta seuraavasta turnauksesta Kiinassa olkapäävammansa takia, kertoo uutistoimisto AFP.

”Olen pettynyt, etten pysty kilpailemaan Wuhan avoimissa tai Kiinan avoimissa, koska kärsin yhä oikean olkapääni vaivoista. Olen harjoitellut ja pelannut, mutta olkapääni ei ole vieläkään turnauspelaamisen vaatimassa kunnossa”, Williams kertoi perjantaina.

Williamsia ei ole nähty tennisturnauksissa sen jälkeen, kun hän hävisi Yhdysvaltain avointen välierissä Tšekin Karolína Plíškoválle syyskuun alkupuolella. Williams menetti tuon turnauksen jälkeen maailmanlistan ykköspaikkansa turnauksen voittaneelle Angelique Kerberille.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!