Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ilkka: Jalkapallon Suomen cupin finaalin kenttää jouduttiin kaventamaan

Urheilu
 
Jussi Nukari / Lehtikuva
Ratinan stadionin remontti valmistui kesällä. Kuvassa stadion keväällä remontin ollessa vielä käynnissä.
Ratinan stadionin remontti valmistui kesällä. Kuvassa stadion keväällä remontin ollessa vielä käynnissä. Kuva: Jussi Nukari / Lehtikuva

Lauantaina pelattava jalkapallon Suomen cupin finaali sai aattopäivänä huonoja uutisia. Tampereen Ratinan stadionilla jouduttiin kaventamaan kentän leveyttä metrillä molemmilta puolilta, koska kenttä oli vaarallinen pelaajille. Asiasta kertoi ensimmäisenä Ilkka. Palloliiton tapahtumapäällikkö Kalle Marttinen vahvisti asian HS:lle.

Kavennuksessa on kyse siitä, että pelialueella olevan luonnonnurmen ja laidoilla olevan tekonurmen saumaus oli huonossa kunnossa.

”Kentän tasoa ei ole saatu säädettyä. Molemmilta puolilta otetaan metri leveyttä pois, jotta symmetrisyys säilyy ja esimerkiksi kuudentoista aluetta ei tarvitse muuttaa”, Karjalainen sanoi HS:lle.

Finaalissa Tampereella kohtaavat SJK ja HJK. Ilkan verkkosivuilla SJK-puolustaja Jarkko Hurme kritisoi kovasanaisesti kentän kuntoa. Hurmeen mukaan kenttä on kivikova ja möykkyinen.

Ratina on Olympiastadionin remontin ajan myös Suomen maajoukkueen kotikenttä. 9. lokakuuta Suomi kohtaa Kroatian Ratinassa pelattavassa ottelussa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!