Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tyson Fury siirrätti taas raskaan sarjan MM-ottelua – Klitškon manageri: Wladimiria pidetään pankkivankina

Urheilu
 
Peter Cziborra / Reuters
Wladimir Klitško omien taustajoukkojensa järjestämässä lehdistötilaisuudessa, johon Tyson Fury ei osallistunut.
Wladimir Klitško omien taustajoukkojensa järjestämässä lehdistötilaisuudessa, johon Tyson Fury ei osallistunut. Kuva: Peter Cziborra / Reuters

Ammatilaisnyrkkeilyn raskaan sarjaan maailmanmestari Tyson Fury on siirtyänyt jo toisen kerran uusintaottelua ukrainalaista Wladimir Klitškoa vastaan.

Mestaruusottelu piti otella lokakuun 29. päivänä Manchesterissä, mutta britti-iskijä Fury ”ei ole ottelukuntoinen lääketieteellisistä syistä”.

Fury sai kolmen ammattilaisnyrkkeilyliiton mestaruustittelin voitettuaan Klitškon viime marraskuussa pisteillä. Uusintaottelua kaavailtiin kesäksi, mutta sitä jouduttiin siirtämään Furyn nilkkavamman vuoksi.

Samoihin aikoihin paljastui myös se, että Fury oli jäänyt kiinni dopingtestissä. Hänen pitää mennä Britannian antidopingjärjestön kuultavaksi, mutta tuo tapaaminen siirrettiin marraskuulle, jotta MM-ottelu ehdittäisiin käymään ennen sitä.

Klitškon taustajoukot ovat ärtyneitä ottelun siirtämisestä. He ovat varanneet Hampurista otteluareenan 10. joulukuuta, mutta Furyn leiristä ei ole kommentoitu tätä vaihtoehtoa.

Klitškon manageri Bernd Boente haluaisi nähdä ottelun toteutuvan mahdollisimman pian. Ukrainalainen ei ole pitänyt näin pitkää taukoa koko vuonna 1996 alkaneella urallaan.

”Wladimir on hyvin pettynyt siihen, että tämä kaveri siirsi koitosta jälleen. Fury pitää häntä panttivankinaan”, Boente sanoi AFP:n mukaan.

Fury on vitkuttelullaan menettänyt jo IBF-liiton mestaruusvyön. WBA ja WBO eivät ole vielä päättäneet, miten ne reagoivat viimeisimpään käänteeseen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!