Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kanadasta rankkaa piiskaa World Cup -finaalista pudonneelle Ruotsille: ”Täysin naurettavaa jääkiekkoa”

Urheilu
 
John E. Sokolowski / USA Today Sports
Tomas Tatar iski kaksi maalia Henrik Lundqvistin selän taakse.
Tomas Tatar iski kaksi maalia Henrik Lundqvistin selän taakse. Kuva: John E. Sokolowski / USA Today Sports

Jääkiekon World Cup huipentuu Torontossa isäntämaa Kanadan ja Euroopan yhdistelmäjoukkueen välisiin finaaleihin.

Asia varmistui sunnuntai-iltana, kun Suomen alkulohkon voittanut Ruotsi kompuroi Eurooppaa vastaan 2–3-jatkoaikatappion ja putosi turnauksesta.

Kanadalainen arvostettu jääkiekkosivusto The Hockey News ei säästellyt sanojaan arvoidessaan Ruotsin otteita jutussa, jonka otsikko on Miksi meidän tulisi olla iloisia, että Ruotsi putosi?

The Hockey Newsin toimittaja Ken Campbell ruoskii ruotsalaisia rankalla kädellä huomauttaen, että syy putoamiseen ei ollut kiistanalainen jatkoaikamaali, ylivoiman tehottomuus tai maalivahti Henrik Lundqvistin mailan pudottaminen kriittisellä hetkellä.

”Ruotsi pelasi peläten häviämistä, ja juuri sen he kokivat. Esitys oli tylsä, pitkäveteinen, turvallisuushakuinen ja täysin naurettava”, Campbell kirjoittaa.

”Ja sen vuoksi Ruotsin tappiosta tulee olla kiitollinen.”

Campbellin mielestä Ruotsin nimekkäiden NHL-pelaajien olisi pitänyt saada pelata vapaammin ja vahvuuksillaan, kuten he tekevät joka ilta NHL:ssä.

”Johtomaalin jälkeen Ruotsi lopetti pelaamisen ehkä ajatellen, että yksi maali riittää. Se tuuditti pelin kohti täydellistä ikävystymistä, mikä teki katsomisesta lähes mahdotonta.”

Cambell riemuitsee tuloksen olevan voitto pelille.

”Ruotsi kiusoitteli kaikkia läpi turnauksen antamalla olettaa, että he eivät olleet pelanneet vielä parasta peliään. He eivät todellakaan tehneet sitä sunnuntaina, eikä heillä enää ole siihen mahdollisuutta.”

Kanada voitti alkusarjassa Euroopan maalein 4–1. Joukkueet kohtaavat ensimmäisen kerran keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa. Mestaruuteen vaaditaan kaksi voittoa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!